محسن نظری در گفتوگو با ایسنا به آسیبهای اجتماعی در حوزه جوانان اشاره نمود و افزود: اعتیاد، نزاع دستهجمعی، طلاق، فضای مجازی و... از جمله آسیبهای اجتماعی است که جوانان را تهدید میکند.
وی ورزش را پیشانی کاهش آسیبهای اجتماعی دانست و گفت: همیشه میگفتیم ورزش دشمن اعتیاد است و از آن به عنوان سپری برای کاهش آسیبهای اجتماعی استفاده میکردیم ولی متأسفانه در شهرستان زاوه به خاطر فراهم نبودن زیرساختها با افزایش آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد مواجه هستیم.
وی از افسردگی به عنوان یکی از بزرگترین ثمرات بیماریهای قرن که با شیوع ویروس کرونا افزایش یافته، نام برد و گفت: در دوره گسترش کرونا چون مجبور بودیم سالنهای ورزشی را تعطیل کنیم، آسیبها، نزاعهای دستهجمعی و اختلافات خانوادگی بیشتر شد و فقر حرکتی نیز نمود یافت.
رئیس اداره ورزش و جوانان زاوه تخلیه انرژی و دوستیابی در فضای امن و سالم را از خصوصیات ورزش دانست و افزود: تمام تلاش ما بر ترویج و تربیت ورزشکار با اخلاق بوده و این موجب شده مربی و تیم کشتی شهرستان زاوه به عنوان مربی و تیم اخلاق استان معرفی شوند.
وی با بیان اینکه اگر ورزش به خوبی مدیریت نشود، جوانان گرفتار هجمههای فرهنگی و اعتیاد خواهند شد، از کاهش سن اعتیاد خبر داد و عنوان کرد: اگر در مدارس بسیاری از مسائل را آموزش ندهند، شاهد بروز بسیاری از مسائل از جمله مصرف مواد مخدر به خاطر کنجکاوی خواهیم بود.
نظری تأکید کرد: این کنجکاویهای جوانان اگر درست مدیریت نشود، خطرات بسیار بیشتری در پی دارد.
وی با اظهار تأسف از اینکه اعتبارات در حوزه جوانان صفر است، گفت: باید حوزه جوانان از ورزش جدا شود. اگر میخواهیم در این حوزه حرفی برای گفتن داشته و تأثیرگذار باشیم و فقط کارها به تهیه بولتن خبری خلاصه نشود، باید برای حوزه جوانان نیروی متخصص و بودجه در نظر گرفته شود؛ این در حالی است که اکنون اعتبار و نیروی متخصص را در این حوزه نداریم.
انتهای پیام
نظرات