• یکشنبه / ۵ دی ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400100503020
  • خبرنگار : 71282

صدور مجوز مراکز مشاوره کارآفرینی برای پشتیبانان مشاغل خانگی

صدور مجوز مراکز مشاوره کارآفرینی برای پشتیبانان مشاغل خانگی

با هدف خلق فرصتهای جدید کسب و کار، کمک به گسترش و پایداری مشاغل و تعامل سرمایه گذاران و صاحبان ایده، مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی برای اشخاص پشتیبان مشاغل خانگی صادر می شود.

به گزارش ایسنا، یکی از راههای ایجاد اشتغال با هزینه و سرمایه مالی کم حمایت و گسترش کسب و کارهای خانگی است که در دسترس بسیاری از خانواده‌ها قرار دارد.

بر همین اساس طرح توسعه مشاغل خانگی با همکاری موثر جهاد دانشگاهی و با هدف شناسایی مزیتهای استانی و ایجاد زیرساختهای مناسب در حوزه مشاغل خانگی چند سالی است که عملیاتی شده است.

این طرح در سه فاز شناسایی ظرفیت‌ها، آموزش و توانمندسازی، مشاوره و هدایت و اتصال به بازار کار در قالب برندسازی در حال اجرا است.

بی تردید توجه، پشتیبانی و گسترش مشاغل خانگی در استانها به ویژه در مناطق محروم و کم برخوردار، موجب افزایش تولیدات، ایجاد اشتغال، بهبود معیشت و اقتصاد خانوارها می شود.

بر اساس اعلام دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، با هماهنگی دفتر توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار، با هدف خلق فرصتهای جدید کسب و کار، کمک به گسترش و پایداری کسب وکارها، ایجاد اشتغال پایدار و تعامل سرمایه گذاران و صاحبان ایده، امکان صدور مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی برای اشخاص پشتیبان مشاغل خانگی فراهم شده است.

صدور مجوز در چهار فعالیت مشاوره کارآفرینی، شتاب دهنده، فضای کاری مشترک و کافه‌های کارآفرینی است.

بر همین اساس و با توجه به اهمیت مشاغل خرد و خانگی به عنوان یکی از راهبردهای مهم سیاستهای اشتغال کشور مقرر شده مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی بدون در نظر گرفتن شرایط خاص دستورالعمل مربوطه برای پشتیبانان مشاغل خانگی صادر شود.

در حال حاضر طرح‌های پشتیبان در اولویت اعطای تسهیلات و حمایت مالی قرار دارند و متقاضیان واجد شرایط می‌توانند به نشانی mashaghelkhanegi.mcls.gov.ir مراجعه و مراحل ثبت نام خود را دنبال کنند.

افرادی که در قالب پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی یا پشتیبان مشاغل خانگی فعالیت می کنند باید از دستگاه اجرایی متناسب با رشته‌ای که فعالیت می‌کنند دارای مجوز رسمی باشند.

هم اکنون چهار دستگاه اجرایی، وزارت صمت، جهاد کشاورزی، وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مرجع صدور مجوز تخصصی برای مشاغل خانگی به صورت پشتیبان یا مستقل هستند.

پیشران‌های طرح ملی توسعه مشاغل خانگی یا همان پشتیبان فعالان مشاغل خانگی به صورت مستقل می‌توانند با مراجعه به دستگاههای اجرایی تخصصی و دریافت تایید توانمندی و مهارت خود مجوز لازم را اخذ و پس از اخذ مجوز برای دریافت تسهیلات اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت کار، پشتیبانانی که آمادگی و تمایل به دریافت مجوز مذکور را دارند می توانند به ادارات کل، تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استانهای خود مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha