• شنبه / ۴ دی ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۶
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400100402170
  • خبرنگار : 71282

شغلهای پردرآمد که تحصیلات عالیه نمی‌خواهد

شغلهای پردرآمد که تحصیلات عالیه نمی‌خواهد

یک فعال حوزه کار با بیان اینکه ایده های زیادی برای اشتغالزایی و کارآفرینی وجود دارد، گفت: تولید محصولات گلخانه ای، پرورش کرم ابریشم و تولید قارچ از جمله کارهایی است که اگر فارغ التحصیلان دانشگاهی راغب باشند می توانند با سرمایه اندک و کمی مهارت، درآمد بالایی در آنها داشته باشند.

رحمت الله پورموسی در گفت وگو با ایسنا، درخصوص ایجاد شغل با سرمایه اندک اظهار کرد: معتقدم با سرمایه های اندک می توان کارهای بزرگی انجام داد منتها این کار در کشور ما سخت است و شرایط ایجاد با هزینه و سرمایه کم را دولتی ها و کسانی باید به وجود بیاورند که متولی امر هستند.

وی ادامه داد: متاسفانه به قدری بروکراسی اداری و دست و پاگیر وجود دارد که افرادی که درصدد کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار هستند، قید کار را می زنند و عطای کار را به لقای آن می بخشند.

این فعال حوزه کار با اشاره به قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار اظهار کرد: انتظار داریم این قانون در مرحله اجرا خود را نشان بدهد و باید ببینیم که چقدر موثر بوده است.

پورموسی افزود: در حال حاضر اگر کسی بخواهد یک بنگاه های اقتصادی و تولیدی ایجاد کند، هزینه های سنگین و سرسام آوری دارد ولی اگه بخواهد کارگاه کوچک راه اندازی کند، می تواند در شغلهای با هزینه کم وارد شود و عده زیادی را مشغول کار کند.

وی درخصوص رشته شغل هایی که قابل راه اندازی با هزینه کم هستند، گفت: درحال حاضر ایده های زیادی وجود دارد که می توان عملیاتی کرد. تولید محصولات گلخانه ای، ایجاد کارگاههای قالی بافی، پرورش کرم ابریشم و تولید قارچ از جمله کارهایی است که اگر فارغ التحصیلان دانشگاهی راغب باشند می توانند با سرمایه اندک و کمی مهارت در آنها کسب و کاری برای خود ایجاد کنند.

به گفته پورموسی، شاید خیلی از این رشته ها نیاز به مدرک دانشگاهی و تحصیلات عالیه نداشته باشد ولی با داشتن استعداد و مهارت، فرد می تواند کسب و کاری برای خود راه اندازی کند و در آمد بالا و سود سرشاری داشته باشند، حتی چند جوان بیکار را جذب بازار کار کند؛ بنابر این مهم این است که افراد به توانایی خود ایمان داشته باشند.

این فعال حوزه کار تصریح کرد:در حال حاضر  الگوی بنگاه های کوچک و متوسط و زودبازده در بسیاری از کشورها در حال پیاده سازی است چون این بنگاه‌ها نیاز به هزینه زیادی ندارند و افراد بسیاری را می‌توانند مشغول به کار کنند و درآمد بالایی کسب کنند.

وی افزود: اکنون گوجه فرنگی با قیمت بالایی در بازار عرضه می شود ولی می توان این محصول و سایر محصولات کشاورزی و صیفی را در گلخانه ها پرورش داد و با تزریق به بازار به تنظیم بازار و تعادل قیمتها کمک کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha