• جمعه / ۳ دی ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1400100301433
  • خبرنگار : 71607

درخواست میلیاردر ژاپنی از رهبران جهان

درخواست میلیاردر ژاپنی از رهبران جهان

"یوساکو مائه‌زاوا"(Yusaku Maezawa)، میلیاردر ژاپنی هشتم دسامبر به همراه "یوزو هیرانو"(Yozo Hirano)، تهیه کننده فیلم و "الکساندر میسورکین"(Alexander Misurkin) فضانورد روس برای یک سفر ۱۲ روزه سوار بر موشک سایوز روسیه به ایستگاه فضایی بین‌المللی رفتند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، ۲۰ دسامبر آژانس فضایی روسیه اعلام کرد، یوساکو مائه‌زاوا و دستیارش یوزو هیرانو، حدود ساعت ۰۳:۱۳ به وقت گرینویچ (۶:۴۳ صبح به وقت تهران) به همراه الکساندر میسورکین فضانورد روسی در استپ قزاقستان فرود آمدند. حال این میلیاردر ژاپنی که برای اقامت ۱۲ روزه در ایستگاه فضایی بین‌المللی ۸۰ میلیون دلار پرداخت کرده است، از رهبران جهان خواسته که آنها نیز چنین سفری را انجام دهند؛ زیرا با انجام این کار، آنها زمین را متفاوت خواهند دید و به نوعی متفاوت با آن رفتار خواهند کرد.

میلیاردر ژاپنی که گفته می‌شود ۸۰ میلیون دلار برای گذراندن ۱۲ روز در ایستگاه فضایی بین‌المللی پرداخت کرده است، از رهبران جهان می‌خواهد که آنها نیز از فضا بازدید کنند.

"یوساکو مائه‌زاوا" اخیرا و پس از این سفر در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: من می‌خواهم تا آنجا که ممکن است افراد با قدرت و بانفوذ از فضا بازدید کنند، چراکه در این صورت آنها زمین را متفاوت خواهند دید و کاملا متفاوت با آن رفتار خواهند کرد.

اگرچه هزینه دقیق پرداختی این فرد برای سفر مذکور تایید نشده است، اما "مائه‌زاوا" گفته که گزارش‌ها مبنی بر پرداخت ۸۰ میلیون دلاری او برای این سفر تقریبا دقیق بوده است.

"یوساکو مائه‌زاوا" ۴۶ ساله، همچنین در این کنفرانس مطبوعاتی گفت: اقامت ۱۲ روزه در این آزمایشگاه غول پیکر در حال چرخش زمان کافی برای اقامت در ایستگاه فضایی بین‌المللی نیست، زیرا مدتی طول می‌کشد تا افراد با محیط سازگار شوند.

او افزود: زمان مناسب برای این نوع پرواز ۲۰ روز خواهد بود. فکر می‌کنم ۳۰ روز نیز برای من خیلی زیاد است.

 رؤیای بعدی این میلیاردر این است که هشت نفر را با خود در ماموریتی در سال ۲۰۲۳ به ماه ببرد. "مائه‌زاوا" امیدوار است که پس از این ماموریت، به مکانی دورتر از ایستگاه فضایی بین‌المللی سفر کند. این میلیاردر ژاپنی قرار است سفری به نزدیکی ماه داشته باشد. این سفر با موشک استارشیپ انجام خواهد گرفت. زمان انجام این ماموریت سال ۲۰۲۳ اعلام شده، اما این زمان‌بندی قطعی نیست. اگر اسپیس ایکس بتواند این سفر را انجام دهد، "مائه‌زاوا" و گروه فضانوردانش اولین مسافرین ماه پس از آخرین ماموریت آپولو ایالات متحده در سال ۱۹۷۲ خواهند بود.

"مائه‌زاوا" مدت کوتاهی پس از بازگشت به زمین گفت: به‌یادماندنی‌ترین لحظات زمانی بود که توانستم ایستگاه فضایی بین‌المللی را از داخل موشک سایوز و درست قبل از اتصال و زمانی که بعد از اتصال وارد شدیم، ببینم.

وی اظهار کرد: گردشگری فضایی در حال حاضر بیشتر برای افراد فوق ثروتمند است، اما  کسانی که سفرهای فضایی را آغاز می‌کنند، باید برای چالش‌های دیگر نیز آماده باشند.

او در گفت‌وگو با آسوشیتد پرس گفت: بله، این سفری گران است؛ اما همه چیز به پول مربوط نیست. سازگاری بدن شما در آن محیط زمان می‌برد و تمرین برای مواقع اضطراری نیز حداقل چند ماه طول می‌کشد. بنابراین بخواهم صادقانه بگویم، انجام این سفر فقط برای کسانی که زمان دارند و از نظر بدنی مناسب هستند و توانایی مالی دارند، ممکن است. البته ما هنوز نمی‌دانیم که آیا این وضعیت طی ۱۰ سال یا ۲۰ سال آینده نیز همچنان ادامه خواهد داشت یا خیر؟

درخواست میلیاردر ژاپنی از رهبران جهان

"یوساکو مائه‌زاوا" به همراه "یوزو هیرانو"(Yozo Hirano)، تهیه کننده فیلم و "الکساندر میسورکین" ۸ دسامبر به ایستگاه فضایی بین‌المللی رفتند و در ۲۰ دسامبر به خانه بازگشتند. هنگامی که این سه مسافر فضایی در هشتم دسامبر به ایستگاه فضایی بین‌المللی رسیدند، به خدمه هفت نفره ایستگاه فضایی بین‌المللی که مشغول انجام تحقیقاتی در زمینه زیست‌شناسی فضایی و فیزیک بودند، پیوستند. طی این ماموریت ۱۲ روزه آنها با فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی شامل "پیوتر دوبروف"(Pyotr Dubrov) و "آنتون شکاپلروف"(Anton Shkaplerov) فضانوردان روسکاسموس،"مارک ونده هی"(Mark Vande Hei) فضانورد ناسا، "ماتیاس ماورر"(Matthias Maurer) فضانورد آژانس فضایی اروپا، "توماس مارشبرن"(Thomas Marshburn)، "راجا چاری"(Raja Chari) و "کایلا بارون"(Kayla Barron) فضانوردان ناسا ملاقات کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۰-۰۳ ۱۳:۱۴

خوش به حال آینده گان ....به یقین فضا شگفت انگیز است...شکی نیست که خداوند عظیم جهان را فوق العاده خلق کرده است..و مغزهای متفکری را آفریده تا کنکاش کنند...وبه معجزات پروردگار یا حی یا قیوم بیشتر بیشتر پی ببرند... این است خداوند قادر...خداوندی که نور است و نوری بالاتر از نور..خداوندی که بالاترین و والاترین نورهاست...سجده ی شکر در برابریکتایگانه ی بی همتا...