• سه‌شنبه / ۳۰ آذر ۱۴۰۰ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400093023419
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

رییس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی:

بروکراسی اداری باعث کند شدن فرآیند تبدیل ایده به محصول می‌شود

بروکراسی اداری باعث کند شدن فرآیند تبدیل ایده به محصول می‌شود

ایسنا/خراسان جنوبی رییس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی گفت: با توجه به اینکه بروکراسی اداری گاهی باعث کُند شدن فرآیند تبدیل ایده به محصول می‌شود و این رسالتی بر دوش نسل جدید است که همچنان که نسل قبل با یک حرکت انقلابی دانشگاه‌ها را از نسل دو به سه تبدیل کردند انتظار می‌رود در نسل جدید این دانشگاه‌ها از نسل سه به چهار تغییر پیدا کند و دانشگاه‌های پژوهش‌محور را به دانشگاه‌های کارآفرین تبدیل کنند.

محمدعلی ناصری، روز گذشته ۲۹ آذر در آیین تجلیل از ۱۲ پژوهشگر برتر موسسات آموزش عالی شهرستان قاینات که به مناسبت هفته پژوهش و فناوری برگزار شد افزود: ساختمان مرکز رشد قاین در حال بهسازی است تا فضایی در خور شان فناوران آماده کنیم.

به گزارش ایسنا، وی شهرداری‌ها را یکی از نهادهای مهم در حوزه علم و فناوری عنوان کرد و گفت: مراکز رشد در اکثر کشورها تحت حمایت شهرداری‌ها هستند و در این زمینه نقش موثری را ایفا می‌کنند.

رییس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی ادامه داد: رسالت ایجاد دانشگاه پژوهش‌محور در نسل قبل به‌خوبی پیاده‌سازی شد و اکنون باید به سمت دانشگاه‌های کارآفرین و پارک‌های علم و فناوری و کارخانه‌های نوآوری برویم و اکوسیستم فناوری را پیاده‌سازی کنیم.

وی گفت: کشور ما رتبه نخست تولید علم و رشد علمی را در دنیا دارد و ارتقای علمی ایران از رتبه پنج به یک رسیده است و در علم ژنتیک و سلول‌های بنیادین نیز به رتبه دوم در منطقه رسیده‌ایم.

ناصری حلقه مفقوده بین صنعت و آنچه مردم طالب آن هستند و در دانشگاه‌ها تولید می‌شود بویژه در اقتصادهای دولتی را اکوسیستم و زیست‌بوم فناوری دانست و تصریح کرد: این زیست‌بوم شامل مراکز رشد، مراکز نوآوری، کارخانه‌های نوآوری، صندوق‌های پژوهش و فناوری، پارک‌ها و شهرک‌های علمی و تحقیقاتی، شتاب دهنده‌ها، سرمایه‌گذاران و صندوق‌های پژوهش و فناوری همچنین فناوران و نیروهای ایده‌پرداز هستند.

وی اظهار کرد: باید دست به دست هم داده تا افرادی که ایده‌ای دارند یا از دانشگاه آمدند وقتی به این مراکز مراجعه می‌کنند از حمایت‌های آنها بهره‌مند شوند و ایده و تجربه خود را به محصول یا خدمت تبدیل کنند.

رییس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی گفت: حدود ۱۷۰ شرکت فناور، ۴۰ شرکت دانش‌بنیان و چهار مرکز رشد در این استان از خدمات پارک علم و فناوری بهره‌مند هستند.

همچنین نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی فناوری دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مرکز رشد واحدهای فناور قاینات امروز در محل نگارخانه باران قاین با حضور رییس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی، فرماندار، امام جمعه قاین، روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و مدیران ادارات شهرستان قاینات گشایش یافت.

بروکراسی اداری باعث کند شدن فرآیند تبدیل ایده به محصول می‌شود

در این نمایشگاه دستاوردهای ۱۸ واحد فناور از فناوران مرکز رشد واحدهای فناور قاین و همچنین دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه بزرگمهر، دانشکده پرستاری و مامایی، دانشگاه آزاد اسلامی و پیام‌نور قاینات و آموزشکده فنی مهندسی امام خمینی (ره) قاین به‌مناسبت هفته پژوهش و فناوری و گرامیداشت روز شهرستان قاینات به نمایش گذاشته شد.

در حاشیه این آیین در جلسه‌ای که با حضور دانشگاهیان و فناوران مراکز آموزش عالی شهرستان و مسوولان شهرستانی و استانی برگزار شد از پژوهشگران برتر هر واحد تجلیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha