مجید آدینه در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به تکمیل ظرفیت آرامستان اراک در سال ۱۳۹۷، اظهار کرد: در سال ۱۳۹۳ شورا و شهردار وقت شهر اراک درصدد تهیه طرحی برای توسعه آرامستان برآمدند که براساس آن، مشاور طرح چند نقطه از جمله سوسن آباد و مشهد میقان را جهت دفن اموات مورد بررسی قرار دارد، اما در نهایت به این نتیجه رسید که طرح توسعه آرامستان اراک باید در ادامه آرامستان فعلی باشد.
وی با بیان اینکه به منظور توسعه آرامستان زمینی به مساحت ۳۲ هکتار پیشنهاد و کار تملک آن آغاز شد، گفت: متاسفانه از سال ۹۷ تا امسال اراده قوی در شورای هر و شهرداری برای تملک کامل زمین و بهره برداری وجود نداشت، نهایتا امسال با تلاش های فراوان ۲ هکتار زمین به جهت دفن اموات در اختیار سازمان آرامستان اراک قرار گرفت.
آدینه تصریح کرد: از حدود ۲ ماه پیش زمین رسما در اختیار سازمان قرار گرفته و کار حفاری و کندمان ۴۰۰ طبقه قبر برای مواقع بحران و نیاز شهر انجام گرفت و به نظر می رسد که تا چند سال آینده مشکلی در این راستا پیش رو نداشته باشیم.
وی با بیان اینکه در طول دوماه اخیرا اقدامات زیرساختی از جمله ایجاد انشعاب آب و برگزاری مناقصه برج های نوری انجام گرفته است، افزود: تا دو هفته آینده روشنایی این فضا تکمیل و ۴ برج روشنایی نصب می شود، کار جدول کشی، زیرسازی و مسطح سازی فضا، قبور و دیوارکشی انجام شده است و در واقع تا یکی دوماه آینده این زمین شکل و شمایل واقعی خود را پیدا می کند، هر چند که در حال حاضر یک نگهبان به شکل شبانه روزی به شهروندان خدمات رسانی می کند.
سرپرست آرامستان اراک با اشاره به تعیین ورودی و خروجی آرامستان جدید، گفت: کار براساس طرح و نقشه در حال پیشرفت است و تمامی موارد عمرانی در حال انجام است.
آدینه اضافه کرد: ضمن انجام کار عمرانی، تاکنون ۴۰ متوفی در آرامستان جدید دفن شده اند، البته با توجه به اینکه خوشبختانه تعداد متوفیان ناشی از بیماری کرونا به شدت کاهش یافته است و حتی در برخی روزها صفر است، مشکلی در دفن متوفیان این بیماری نیست و موارد اندک همچنان در قطعه در نظر گرفته شده در آرامستان قبلی دفن می شوند و از این بابت مشکلی در آرامستان وجود ندارد.
انتهای پیام
نظرات