«حسن بهرامنیا» در جلسه کارگروه اشتغال استان ،اظهار کرد: باید با هماهنگی لازم بین همه ی دستگاه های اجرایی، این جمعیت بیکار را بین دستگاه های اجرایی تقسیم و هر کدام برای بخشی از این بیکاران، شغل ایجاد کنند.
وی گفت: در تعریف فعلی، هر کس در هفته یک ساعت فعالیت داشته باشند شاغل محسوب می شود، ولی این واقعیت نیست و آن چیزی که امروز جوانان و افراد جویای کار ما به عنوان شغل می دانند این است که روزی 8 ساعت کار کند و بیمه داشته باشد.
بانک ها به کشاورزان و کارآفرینان سخت نگیرند!
استاندار ایلام گفت: بانک ها پرداخت تسهیلات در حوزه کشاورزی را منوط به رهن گذاردن سند زمین زراعی می کنند که این موضوع باعث می شود بسیاری از متقاضیان، از دریافت این تسهیلات صرف نظر کنند.
وی با بیان اینکه بسیاری از محصولات ما در استان بدون فرآوری است و زنجیره ی ارزش در آن ها لحاظ نمی شود، تصریح کرد: در حوزه کشاورزی ارزش افزوده ای که میتوان ایجاد کرد، در بسته بندی محصولات است.
استاندار ایلام ادامه داد: بانک ها باید توجه کنند تا تسهیلاتی که ارائه می شود به سمت صنایع تبدیلی سوق یابد؛ به عنوان مثال در معادن و یا کشاورزی، فراوری و بسته بندی محصولات را دردستور کار قرار دهیم زیرا ارزش افزوده این تولیدات در فرآوری و یا در بسته بندی محصولات آنان است.
بهرام نیا، یکی از سیاست های کارگروه اشتغال را حفظ زنجیره ی ارزش دانست و تاکید کرد: این سیاست ها در بحث فرآوری و صنایع تبدیلی مصادق پیدا می کند.
استاندار ایلام در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه پرداخت تسهیلات باید منوط به پرداخت حق بیمه ی افرادی که شاغل شده اند باشد، تاکید کرد: از این پس ملاک ما در اشتغال پرداخت بیمه است و باید بانک ها در زمان پرداخت تسهیلات اشتغال باید لیست بیمه افراد را ارائه دهند.
وی گفت: ارائه آماردقیق در موضوعات مختلف بسیار مهم است و یکی از دلایل کاهش توجهات به استان در تخصیص و جذب اعتبارات حوزه اشتغال همین آمارهایی است که دوستان ارائه دادهاند.
وی با بیان اینکه به تناسب بیکاری سطح برخورداری استان را اعلام میکنند، تصریح کرد:مرکز آمار تعداد بیکاران استان 10 هزار و 400 نفر اعلام شده در حالی که این تعداد حدود 23 هزار نفر هستند.
استاندار ایلام با تاکید بر اینکه نمیپذیرم که قیمت کالاها و خدمات در استان ایلام بالاتر از سایر استان ها باشد و در این زمینه باید دستگاههای نظارتی فعال شوند ، تصریح کرد: دستگاههای ناظر بر بازار در آستانه شب یلدا باید برای کنترل قیمتها و تأمین ارزاق عمومی از نظر کمی و کیفی نظارت ها را تشدید کنند.
وی خواستار ارئه کالاهای مرتبط با معیشت مردم با نازلترین قیمت در بازار شد و تصریح کرد: مردم عزیز ایلام بدانند که مدیران متعهدانه و دغدغهمندانه به فکر اقتصاد، اشتغال و تأمین آذوقه و ارزاق آنان هستند.
استاندار ایلام تاکید کرد: آنچه که مربوط به معیشت مردم و یک جامعهی سالم است باید در اولویت کاری مدیران باشد و تمام دستگاههای نظارتی و بازرسی حتی به صورت موردی و کلی ورود داشته باشند.
بهرامنیا با بیان اینکه با همه ی توان و ظرفیت به دنبال خدمت به مردم هستیم و به لطف خدا رضایت مندی مردم را رقم خواهیم زد، خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم تا اعتماد مردم که مهمترین سرمایه برای نظام است از دست نرود.
انتهای پیام
نظرات