• دوشنبه / ۲۹ آذر ۱۴۰۰ / ۱۳:۳۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400092922784
  • منبع : نمایندگی همدان

همدان آماده برگزاری جشنواره بین‌المللی تئاترکودک و نوجوان می‌شود/ تلاش برای ارتقاء کیفی جشنواره

همدان آماده برگزاری جشنواره بین‌المللی تئاترکودک و نوجوان می‌شود/ تلاش برای ارتقاء کیفی جشنواره

ایسنا/همدان در جلسه هماهنگی و هم‌اندیشی ستاد برگزاری بیست و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان ضمن آسیب شناسی دوره‌های گذشته و بیان نقاط ضعف و قوت، بر لزوم توجه به ارتقاء سطح کیفی جشنواره تأکید شد.

دبیر بیست و هفتمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در این جلسه با تأکید بر تجربیات ارزشمند استان همدان گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و برنامه‌ریزی برای حفظ سلامت هنرمندان و مخاطبان در کنار هم‌اندیشی و هم‌افزایی در راستای برگزاری کیفی، منظم و با برنامه؛ در جشنواره بیست و هفتم ضروری است.

امیر مشهدی عباس با اشاره به پتانسیل‌ها و فضاهای تبلیغاتی استان همدان و جشنواره، خواستار کارشناسی و ارزیابی دقیق ظرفیت‌ها برای جذب حامیان مالی با هدف ارتقای سطح کیفی و تبلیغی جشنواره شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه تلاش می‌کنیم در حوزه تئاتر ملل ضمن در نظر گرفتن همه شرایط، گروه‌های حرفه‌ای با آثار ارزشمند، با کیفیت و تاثیرگذار در حوزه تئاتر کودک و نوجوان را به جشنواره دعوت کنیم؛ خاطرنشان کرد: همه برنامه‌ریزی ها بر اساس توافقنامه جشنواره انجام شده و امیدواریم با تعامل بین مسئولان در استان و مرکز، جشنواره‌ای با کیفیت قابل توجه برگزار کنیم.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان هم در ادامه جلسه با توجه بر برگزاری جشنواره درگستره بین‌المللی؛ درخصوص اهتمام ویژه نسبت به اهمیت جایگاه جشنواره و انتظارات اهالی تئاتر، صاحبنظران و مردم هنردوست همدان تاکید کرد.

احمد رضا احسانی با بیان اینکه در خصوص امکانات، همدان از سایر استان‌ها چیزی کم ندارد و در زمینه زیرساخت‌های فرهنگی جزو استان‌های سرآمد است؛ تصریح کرد: سالن‌های اجرا در همدان شرایط مناسبی دارند؛  بخشی از این سالن‌ها همچون سالن مجتمع فرهنگی هنری بوعلی‌سینا و سالن مجتمع فرهنگی سینمایی شهید آوینی به تازگی تعمیر، تجهیز و به روز رسانی شده و مجتمع فرهنگی هنری شهید مظاهری مریانج هم در این دوره به ظرفیت‌های همدان اضافه شده است.

وی با  تأکید براینکه سطح کیفی جشنواره باید از سال های گذشته بالاتر باشد؛ خاطرنشان کرد: این جشنواره مطالبه مسئولان، هنرمندان، اهالی رسانه و همه مردم همدان است، این شهر به عنوان دبیرخانه دائمی شناخته می‌شود؛ بنابراین نقش استان در برگزاری جشنواره باید جدی‌تر دیده شود و صرفاً به عنوان مجری به استان نگاه نشود.

مدیر دبیرخانه جشنواره های اداره کل هنرهای نمایشی هم در این جلسه بیان کرد: با توجه به اینکه امسال چند بخش تازه در جشنواره خواهیم داشت که از جنبه کارکرد اجتماعی و رویداد هنری اهمیت ویژه ای دارند؛ لازم است زیرساخت های اجرایی و تالارهای نمایشی متناسب برای جشنواره هماهنگ شود.

مهدی حاجیان، با بیان اینکه طبیعتاً در هر جشنواره‌ای، بخصوص در حوزه هنرهای نمایشی، یکی از نکات حائز اهمیت بخش پذیرایی و اسکان است؛ گفت: در دوره بیست و هفتم به دلیل شرایط کرونا ناگزیر هستیم شرایط ویژه ای در نظر بگیریم و این امر مستلزم برنامه ریزی و هماهنگی بیشتری است.

وی با بیان اینکه تجربه های خوبی از برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در همدان داریم، ابراز امیدواری کرد: در دوره بیست و هفتم با هنرآفرینی گروه های نمایشی، تلاش بیشتر دست اندرکاران و همراهی مسئولانه سایر نهادهای استانی شاهد برگزاری جشنواره ای به یاد ماندنی باشیم.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی بیست و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان، پس از این جلسه، دبیر جشنواره و جمعی از مسئولان ستادی از مجتمع فرهنگی هنری بوعلی سینا و مجتمع فرهنگی و هنری شهید مظاهری مریانج  بازدید کرده و در جریان تغییرات و نوسازی سالن های اجرا قرار گرفتند.

بیست و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، اسفندماه امسال به دبیری امیر مشهدی عباس برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha