• شنبه / ۲۷ آذر ۱۴۰۰ / ۱۷:۲۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400092721229
  • خبرنگار : 50225

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان:

نام کارکنان واکسن‌نزده به مدیران‌شان اعلام می‌شود

نام کارکنان واکسن‌نزده به مدیران‌شان اعلام می‌شود

ایسنا/خوزستان فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان از اجرایی شدن طرح کنترل هوشمند محدودیت‌های کرونا برای ناوگان حمل و نقل درون شهری از فردا خبر داد.

ولی‌الله حیاتی در نشست ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز (۲۷ آذرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: با زحمات همه دوستان و مدیریت استاندار، شرایط خوزستان قابل قبول است و همه شهرها در وضعیت آبی قرار دارند البته این شرایط نباید ما را دچار عادی‌انگاری کند.

به گزارش ایسنا، افزود: بر اساس بحث‌های انجام شده با روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی به این نتیجه رسیدیم که در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز همچنان ۱۲ مرکز واکسیناسیون فعالیت کنند، شش مرکز کاهش نیرو داده شد و پنج مرکز از چرخه واکسیناسیون خارج شدند. در حوزه دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز فعالیت دو مرکز واکسیناسیون تدوام خواهد داشت و چهار مرکز از چرخه فعالیت خارج شدند.

حیاتی ادامه داد: درحوزه دانشکده علوم پزشکی شوشتر فعالیت سه مرکز واکسیناسیون تدوام دارد و یک مرکز از چرخه فعالیت خارج شد. در حوزه دانشکده علوم پزشکی بهبهان فعالیت یک مرکز واکسیناسیون تدوام دارد و سه مرکز از چرخه فعالیت خارج شدند. در حوزه دانشگاه علوم پزشکی آبادان نیز فعالیت ۹ مرکز واکسیناسیون تدوام خواهد داشت و هشت مرکز از چرخه فعالیت خارج شدند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان با اشاره به مشخص شدن مناطق دارای واکسیناسیون کم، بیان کرد: مقرر شده است که این نیروها به صورت سیار و محله‌محور واکسیناسیون را انجام دهند.

وی افزود: در راستای پشتیبانی از طرح شهید سلیمانی، اداراتی که تاکنون خودرو برای اجرای این طرح اختصاص نداده‌اند به قرارگاه دعوت شدند و ۲۹ خودرو از ۱۸ دستگاه در اختیار این طرح قرار گرفته است.

حیاتی بیان کرد: معمولا دستگاه‌های اجرایی که در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی با نقصان مواجه هستند، به قرارگاه دعوت و برنامه زمان‌بندی برای آن‌ها تعیین می‌شود که نمونه موفق این کار، بانک‌ها هستند که در این خصوص به موفقیت‌های خوبی رسیده‌ایم بنابراین باید از این طریق رعایت پروتکل‌ها در اماکن دیگر را نیز افزایش دهیم.

وی افزود: طرح کنترل هوشمند محدودیت‌های کرونا از هفته گذشته در مورد کارکنان دستگاه‌های اجرایی، اجرا شد؛ برای کارکنانی که واکسن دریافت نکرده بودند پیام ارسال شد و اکنون منتظر دسترسی به سامانه امید هستیم. به محض دسترسی به این سامانه نام و نشان این افراد به مدیران‌شان اعلام می‌شود؛ این افراد حق ورود به محل کار را ندارند یا باید هر ۱۵ روز یک بار تست منفی PCR ارائه دهند البته این تست را باید با پرداخت وجه انجام دهند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفت: طرح کنترل هوشمند محدودیت‌های کرونا از فردا در مورد ناوگان حمل و نقل درون شهری اجرا می‌شود.  رانندگان تاکسی و اتوبوس‌ها باید در شرایط بیماری نباشند و دو دوز واکسن تزریق کرده باشند. اتحادیه‌های ناوگان حمل و نقل درون شهری نیز باید کد QR داشته باشند.

وی بیان کرد: فرماندارن باید با تشکیل تیم‌های سیار برای کاهش میزان تاخیر در دریافت دوز دوم را کاهش دهند. افرادی که تاکنون واکسن دریافت نکرده‌اند و افراد واجد شرایط دریافت دوز سوم را نیز برای تزریق واکسن ترغیب کنند.

حیاتی گفت: خوزستان ۶ درصد محدودیت‌های اصناف را رعایت است که باید کنترل پروتکل‌های بهداشتی در اصناف توسط اماکن نیروی انتظامی تشدید شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha