به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، ریاست جمهوری لیبی در بیانیهای اعلام کرد که رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری این کشور در حاشیه سومین نشست شراکت ترکیه و آفریقا دیدارهای دوجانبهای را با محمد یونس المنفی، رئیس شورای ریاستی لیبی، آبی احمد، نخستوزیر اتیوپی دیدار و گفتوگو کرد.
در بیانیه ریاست جمهوری ترکیه همچنین آمده است که اردوغان دیدارهایی را نیز با محمد ولد الغزوانی، رئیس جمهوری موریتانی، محمد عبدالله فرماجو، رئیس جمهور سومالی، محمد بخاری، رئیس جمهوری نیجریه، فائوستین آرچانگ توادرا، رئیس جمهوری آفریقای مرکزی و بپل کاگامه، رئیس جمهوری رواندا انجام داد.
طبق این گزارش این دیدارها در دفتر ریاست جمهوری در کاخ دولماباغچه پشت درهای بسته و بدون حضور خبرنگاران انجام شد و ریاست جمهوری ترکیه به جزئیات آنها اشاره نکرده است.
اولین اجلاس مشارکت ترکیه و آفریقا در سال ۲۰۰۸ و دومین آن در سال ۲۰۱۴ برگزار شد و است سومین اجلاس نیز روز گذشته آغاز و امروز نیز ادامه مییابد.
انتهای پیام
نظرات