• شنبه / ۲۷ آذر ۱۴۰۰ / ۰۸:۵۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400092720525
  • خبرنگار : 71610

ائتلاف الفتح: خروج آمریکا از عراق مهم‌ترین رکن امنیت ملی است

ائتلاف الفتح: خروج آمریکا از عراق مهم‌ترین رکن امنیت ملی است

ائتلاف الفتح عراق اخراج نظامیان آمریکایی از این کشور را مهم‌ترین رکن امنیت ملی در این کشور دانست.

به گزارش ایسنا، جبار المعموری، از رهبران ائتلاف الفتح عراق به ریاست هادی العامری در گفت‌وگو با المعلومه با اشاره به اخراج نظامیان آمریکا از این کشور اظهار کرد: هر فردی که فکر می‌کند بقای نیروهای آمریکایی بر ثبات در عراق تأثیر مثبت خواهد گذاشت، دچار توهم است؛ چراکه همه اطلاعات نشان می‌دهد این کشور به شدت در خونریزی در عراق نقش دارد و حمایت آن از گروه‌های افراطی محصول زمان حال نیست، بلکه بخشی از یک برنامه بلندمدت است که از زمان اشغال عراق آغاز شده است.

وی افزود: خروج نیروهای آمریکا از عراق از مهمترین ارکان امنیت ملی است؛ چراکه این نیروها به شکل واضحی در وضعیت بی‌ثباتی امنیتی در کشور نقش دارند.

وی با اشاره به اینکه آمریکا پشت تعطیلی بسیاری از پروژه‌های اقتصادی در حوزه‌های مهم، چه در زمینه برق و چه در حوزه‌های دیگر است، گفت: شرکت‌های آمریکا طی ۱۸ سال گذشته چه چیزی ارائه کرده‌اند؟ و آیا با وجود قراردادهای میلیارد دلاری که از آن بهره برده‌اند، یک دستاورد داشته‌اند؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha