• پنجشنبه / ۲۵ آذر ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400092519720
  • خبرنگار : 50225

معاونت بهداشت علوم پزشکی اهواز:

یک نوبت واکسن، در برابر اُمیکرون محافظت ایجاد نمی‌کند

یک نوبت واکسن، در برابر اُمیکرون محافظت ایجاد نمی‌کند

ایسنا/خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به ایجاد نشدن ایمنی در برابر اُمیکرون با دریافت تنها یک دوز واکسن، بر تزریق نوبت‌های دوم و سوم تاکید کرد.

دکتر سید محمد علوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تاکنون سویه جدید ویروس بیش از ۸۰ کشور را درگیر کرده و موارد آلودگی در مرزهای شرقی و غربی کشور نیز گزارش شده است بنابراین این مساله خطری است که آینده جهان را تهدید می‌کند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: تاکنون حدود ۸۱ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال خوزستان یک دوز، ۶۲ درصد دو دوز و تنها ۳ درصد سه دوز واکسن را دریافت کرده‌اند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در افرادی که یک نوبت واکسن دریافت کرده‌اند، محافظتی در برابر اُمیکرون وجود ندارد. واکسیناسیون در افرادی که دو دوز واکسن دریافت کرده‌اند حدود ۳۰ درصد و افرادی که سه دوز واکسن دریافت کرده‌اند بیش از ۷۰ درصد محافظت ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود ایران نیز مانند سایر کشورها درگیر اُمیکرون شود، گفت: به همه افراد توصیه می‌شود حتماً تا فرصت باقی است و موج بیماری به ایران نرسیده و مواردی از ابتلا به اُمیکرون گزارش نشده است، نوبت سوم واکسن را دریافت کنند و خود را در مقابل این ویروس که آینده جامعه را تهدید می‌کند، ایمن کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha