به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه عربی۲۱، طبق بیانیه منتشر شده از سوی دفتر اطلاعرسانی نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان، او در دیدار با ژوزف القصیفی، رئیس اتحادیه روزنامهنگاران این کشور و برخی از اعضای این اتحادیه در بیروت گفت: آیا منطقی است که باور کنیم دشمن اسرائیلی به شکلی که این روزها اتفاق میافتد، مورد استقبال کشورهای عربی قرار میگیرد در حالی که این کشورها دربهای خود را به روی لبنان میبندند؟
بری اظهار کرد: لبنان هزینههای سنگینی را برای اثبات عربیت و هویت خود پرداخت کرده اما اکنون در محاصره است.
رئیس پارلمان لبنان در ادامه ضمن ابراز تاسف از شرایط معیشتی و اقتصادی دشواری که در این کشور به وجود آمده گفت: در داخل لبنان گروهها درباره مشکلات هیچ حرفی با هم نمیزنند در حالی که برای دستیابی به به راهحلها باید با هم گفتوگو کنند، نباید نظارهگر لبنانیهایی باشیم که از کشور خارج میشوند و مهاجرت میکنند، این مساله خطرناکی است، البته آنها از بابت بحرانهایی که همه مسؤول آن هستند، در رنجاند. به هر حال در چنین شرایطی باید اعتراف کنیم که لبنان در محاصره قرار دارد.
لبنان از اواخر سال ۲۰۱۹ با بحران اقتصادی شدیدی مواجه است که بانک جهانی آن را یکی از سه بحران اقتصادی بد جهان دانست و این بحران به فروپاشی مالی و معیشتی لبنانیها و گسترش فقر و بیکاری در این کشور منجر شد.
همزمان با این بحران و در پی اظهارات جورج قرداحی، وزیر اطلاعرسانی مستعفی لبنان در انتقاد از جنگ علیه یمن، تنشهایی نیز میان لبنان و برخی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس به وجود آمدند و عربستان ۲۹ اکتبر گذشته سفیر خود در بیروت را فراخواند و از سفیر لبنان خواست، خاکش را ترک کند، در ادامه امارات، بحرین، کویت و دولت مستعفی یمن در حمایت از ریاض اقدامات مشابهی را در پیش گرفتند و در نهایت قرداحی که اظهاراتش با مخالفت چهرههایی چون نجیب میقاتی، نخست وزیر لبنان مواجه شده بود، مجبور به استعفا شد.
قرداحی گفته بود، نیروهای وابسته به انصارالله در یمن در حال دفاع از خود در برابر حملات عربستان و امارات هستند.
انتهای پیام
نظرات