• پنجشنبه / ۲۵ آذر ۱۴۰۰ / ۰۱:۳۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400092519462

معاون قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه:

صدور شناسنامه برای افراد بدون اسناد سجلی بهترین راه محرومیت‌زدایی است

صدور شناسنامه برای افراد بدون اسناد سجلی بهترین راه محرومیت‌زدایی است
عکس آرشیوی است.

ایسنا/خراسان رضوی معاون هماهنگ کننده قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه با اشاره وجود افراد بدون شناسنامه در مناطقی از کشور، گفت: تهیه شناسنامه برای این افراد بهترین راه محرومیت‌زدایی است. در این راستا آماده‌ایم با همکاری سازمان ثبت احوال شرایط را برای صدور شناسنامه برای این افراد مهیا کنیم.

سردار سید ضیاءالدین حزنی در همایش هم‌اندیشی مسئولان و مدیران که شب گذشته، ۲۴ آذر، در مجتمع فرهنگی تربیتی امام رضا(ع) برگزار شد، با بیان اینکه ندیدن مناطق محروم دلیل بر نبودش نیست، اظهار کرد: بعضی مسئولان اعلام می‌کردند چنین مناطقی وجود ندارد؛ علت این سخنان هم این بود که تا آن زمان آن مناطق را ندیده بودند. آن‌ها از مرکز کشور تا مرکز استان‌ها را با هواپیما طی کرده و از مرکز استان تا شهرستان را همراه با ۳۰۰ خودرو طی می‌کردند و به مکان های محروم سر نمی‌زدند. به همین دلیل معتقد به وجود چنین مکان‌هایی هم نبودند.

وی با اشاره به فعالیت‌هایی که باید در جهت محرومیت‌زدایی در کشور انجام گیرد، گفت: مناطقی از کشور هستند که مردم آن شناسنامه ندارند و هیچ گره امنیتی هم در راستای صدور شناسنامه برای آنان وجود ندارد. مثلا مشاهده می‌شود در یک روستا ۸۰ نفر از اهالی شناسنامه ندارند. ما آماده‌ایم رئیس ثبت احوال هر کدام از این مناطق را پای کار بیاوریم و تجهیزات مورد نیاز برای او را تامین کنیم تا به روستا بیاید و برای مردم شناسنامه صادر کند.

حزنی ادامه داد: باید توجه داشت اگر حکومت‌ها تجارت کنند، دولت‌ها ضعیف می‌شوند؛ همانگونه که دولت پیشین ضعیف شد و مردم فقیر شدند اما اگر مردم تجارت کنند، دولت‌ها نیز قوی ‌شده و مردم نیز ثروتمندتر می‌شوند.

معاون هماهنگ کننده قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه با بیان اینکه برای مردان بزرگ هیچ بن‌بستی وجود ندارد، تصریح کرد: ما یا باید راهی پیدا کنیم و یا راهی بسازیم تا وضعیت را تغییر دهیم. برای انجام نشدن یک کار در مناطق محروم هزاران دلیل چیده می‌شود اما ما باید برای اینکه خدا خشنود شود، محرومیت‌زدایی در کشور را به سرانجام برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: در نظام جمهوری اسلامی همه مسئولان باید برای مردم ضعیف خاصیت داشته و منفعتی برسانند. شایستگی همه ما به میزان رضایتمندی محرومان و مستضعفان است. متاسفانه در حال حاضر محرومان و مستضعفان از ما رضایت ندارند.

حزنی با بیان اینکه هنگامی نمره ما ۲۰ است که مردم ضعیف از ما رضایت داشته باشند، بیان کرد: اگر ما مردم مناطق و قومیت‌های مختلف کشور را به کار نگیریم، قطعا دشمن آنان را از دست ما می‌گیرد. همچون رابطه ما با خدا، ما هر چه بیشتر به مردم نزدیک شویم، آنان هم بیشتر به ما نزدیک می‌شوند. ما هر وقت در کنار مردم و با مردم بودیم، موفق بودیم و توانستیم کارهای خوب بسیاری انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه میز خدمت امتحان ما مسئولان است، گفت: این میزها باید ما را متوجه مسئولیت خود کند. اگر بتوانیم وظایف خود را در قبال مردم انجام دهیم، خدا هم ما را تحسین می‌کند و اجر به ما می‌دهد. ایجاد رعب و وحشت، دودلی و بر هم زدن رابطه و همچنین ایجاد تفرقه و دودستگی میان مردم از سوی هر کس در هر مسئولیتی انجام گیرد، چنین شخصی خائن به اسلام و مسلمین است.

حزنی با بیان اینکه جایگاه مردم در جمهوری اسلامی بسیار مهم است، گفت: رئیس جمهور، مسئولان و پست‌ها می‌آیند و می‌روند اما مردم ثابت هستند. ما باید هوای مردم را داشته باشیم تا خدا هوای ما را داشته باشد.

معاون هماهنگ کننده قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه با اشاره به اینکه مدیریت پاک هم بسیار مهم است، تصریح کرد: همه ما باید با یکدیگر کار کنیم. باید بتوانیم با هر کس که در هر جایگاهی مستقر شده به خوبی گفت و گو کرده و کار کنیم. اگر کاری انجام دهیم که رضای خدا پشت آن باشد، سایر موضوعات قابل حل خواهد بود.

وی با بیان اینکه باید در محرومیت‌زدایی با مهربانی عمل کنیم، گفت: صبر و حوصله و مهربانی در فعالیت‌ها و پیشبرد امور بسیار تاثیر دارد و کارها را جلو می‌برد. توان ما به اندازه امکاناتمان نیست بلکه توانایی ما به میزان اندازه اتصال‌مان به خدا بستگی دارد؛ یعنی امروز هر کس در کشور اتصالش با خداوند بیشتر باشد، بهتر می‌تواند کار کند.

حزنی افزود: همچنین روستاهایی در مناطق دور افتاده کشور وجود دارد که هیچ تابلویی ندارد. ما می‌توانیم به صورت همزمان و یک شکل برای تمام این روستاها تابلو نصب کنیم.

معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه کمک به ازدواج آسان را یکی از وظایف این مجموعه عنوان کرد و خاطرنشان کرد: در همین راستا قرار است امسال ۱۰۰ هزار جهیزیه به استان‌ها تحویل دهیم. بر این اساس سهم هر استان حداقل ۳۰۰۰ هزار جهیزیه خواهد بود.

وی اضافه کرد: آشتی اهالی روستاهایی که سالیان است با یکدیگر دعوا و نزاع دارند هم یکی از اقدامات مهم در راستای محرومیت‌زدایی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha