• چهارشنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۰ / ۱۸:۲۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400092419321
  • خبرنگار : 50343

استاندار:

اشرافی‌گری آفت مدیریت است

اشرافی‌گری آفت مدیریت است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: اشرافی‌گری آفت مدیریت است، بنابراین مردمی بودن مسئولان را می‌طلبد، می‌توان با استفاده از ظرفیت نخبگان، تهدیدها را تبدیل به فرصت کرد.

غلامعلی حیدری ۲۴ آذرماه در جلسه شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت فرهنگ، اظهار کرد: دشمن سرمایه‌گذاری زیادی را برای ضربه زدن به فرهنگ در کشور ایران کرده است، یکی از بسترهای فرقه‌های انحرافی، فضای مجازی است و دشمن با استفاده از تکنولوژی قصد حمله به فرهنگ را دارد.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه هر پروژه باید پیوست فرهنگی داشته باشد، ادامه داد: اشرافی‌گری آفت مدیریت است، بنابراین مردمی بودن مسئولان را می‌طلبد، می‌توان با استفاده از ظرفیت نخبگان، تهدیدها را تبدیل به فرصت کرد.

وی گفت: تجربه ارزشمند جنگ هشت‌ساله، ظرفیت‌های پنهان را آشکار کرد و امام و فرزندان معنوی او، این جنگ را تبدیل به فرصت کردند، آنان مجهز به پیوست فرهنگی بودند و از طریق زبان، دل‌های زیادی را جذب خدا می‌کردند.

حیدری خاطرنشان کرد: دشمن برای ترویج فرقه‌های انحرافی، از بستر شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کند، در واقع، تهدیدها باید فرصت‌هایی را مانند رشد شهید آوینی‌ها خلق کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری در پایان یادآور شد: کمیسیون ادیان و فرقه‌های استانداری، آماده پذیرش توصیه‌ها برای مدیریت فرقه‌های نوظهور در استان خواهد بود.

ترویج فرقه‌گرایی یکی از حربه‌های استعمارگران است

در ادامه این جلسه جعفر مردانی معاون سیاسی و امنیتی استانداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ترویج فرقه‌گرایی یکی از حربه‌های استعمارگران است، اظهار کرد: این مسئله، اختلاف و تفرقه در میان آحاد جامعه اسلامی ایجاد می‌کند، در چنین فضایی با استفاده از ابزارهای موجود باید به مقابله پرداخت.

وی افزود: انجام فعالیت‌ در راستای حفظ وحدت، یکی از بزرگ‌ترین راه‌های کمک‌کننده است و شورای امنیت، کمیسیون ادیان و فرق را به‌عنوان بررسی برای مدیرت موضوع، پیشنهاد کرده که برخی از بندهای آن سرّی و مخفیانه است و جلسات آن به‌صورت ماهانه و با حضور اعضا تشکیل می‌شود.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: همه ساله، ابلاغیه‌هایی برای فرمانداران ارسال می‌شود و همایش‌هایی برای تقویت ادیان‌ها صورت می‌گیرد.

مردانی با بیان اینکه جمعیت چهارمحال و بختیاری شیعه هستند، گفت: در دانشگاه‌های استان افرادی از ادیان و مذاهب دیگر حضور دارند، اما نکته اصلی فرق نوظهور است که به‌صورت سازمان‌دهی‌شده در حال هدایت هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به شیطان‌پرستی، عرفان حلقه، مسیحیت تبشیری و دراویش اشاره کرد.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری چهارمحال و بختیاری در پایان گفت: حوزه‌های علمیه، سازمان تبلیغات و طلبه‌های روستاها وظیفه خطیری در برابر عرفان‌های نوظهور دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha