• چهارشنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400092419003
  • خبرنگار : 50130

توقیف و اصلاح خط تولید ۲ واحد تولیدی در کردستان

توقیف و اصلاح  خط تولید ۲ واحد تولیدی در کردستان

ایسنا/کردستان مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در راستای اهمیت سلامت شهروندان و نظارت بر فعالیت کارخانه‌های مواد سلامت محور، در روند بازرسی کارشناسان اداره نظارت و کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو، با مشاهده موارد غیر بهداشتی و مواد غیر مجاز، ۲ خط تولیدی در استان متوقف شدند.

آرزو فلاحی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در راستای نظارت بر فعالیت و کنترل کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی سلامت محور، بازرسان معاونت غذا و داروی استان، از خط تولید یکی از کارخانه‌های تولیدی مواد غذایی بازدید کردند و نمونه برداری از محصول فوق را در آزمایشگاه کنترل این معاونت انجام دادند.

وی افزود: طی آزمایشات انجام شده مبنی بر مشاهده مورد غیر بهداشتی در خط  تولید این کارخانه و عدم رعایت ضوابط بهداشتی، خط تولید آن  با همکاری مدیر کارخانه متوقف و مورد اصلاح واقع شد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ادامه با اشاره به مشاهده چربی گیاهی غیر مجاز در تولیدات واحدی دیگر  توسط بازرسان و تایید توسط آزمایشگاه مواد غذایی، معاونت غذا و دارو، 

وی بیان کرد: ضمن توقیف و جمع آوری همه  محصول تولیدی در سطح عرضه، در حال حاضر خط تولید این کارخانه فرآورده  نیز متوقف شده است.

دکتر فلاحی ضمن اشاره به اهمیت مدیریت ایمنی موادغذایی و خطرات ناشی از مخاطرات محصولات سلامت محور از شهروندان تقاضا کرد به آرم سیب سلامت سازمان غذا و داروی محصولات غذایی که نشان از باور و اطمینان آنان به خدمتگزاران خود در حوزه سلامت برای تأمین موادغذایی ایمن و سالم است توجه کنند و در صورت مشاهده هر نوع مواد غیر مجاز یا آلودگی در مواد غذایی، موارد فوق را به معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اعلام کنند.

وی در پایان ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های مداوم بازرسان و کارشناسان اداره  نظارت و کارشناسان آزمایشگاه، معاونت غذا و دارو  در راستای ایفای رسالت خود و پیگیری سلامت محصولات غذایی به دلیل اهمیت سلامت مردم،  یادآور شد: مصرف اقلام خوراکی، آرایشی و بهداشتی سالم یکی از بزرگترین دغدغه های جامعه امروز است، کنترل و نظارت سازمان‌های ذیربط از جمله سازمان غذا و دارو از محل تولید، حمل و نقل تا عرضه کالا بسیار حائز اهمیت است.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha