• چهارشنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400092418679
  • خبرنگار : 50165

معاون اداره‌کل تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی استان زنجان عنوان کرد

تغییر مداوم قیمت نهاده؛ مشکل فعالان رسته دامداری مشاغل خانگی در زنجان

تغییر مداوم قیمت نهاده؛ مشکل فعالان رسته دامداری مشاغل خانگی در زنجان

ایسنا/زنجان مدیر اشتغال و کارآفرینی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی استان زنجان گفت: تغییر مداوم قیمت نهاده‌های دامی یکی از مشکلات اصلی از رسته دامداری در زنجان است.

طیب جعفری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از سال ۹۰ سال اجرای قانون توسعه مشاغل خانگی در سطح کشور بوده و روش‌های مختلفی را برای توسعه اشتغال خانگی در کشور دنبال شد؛ در وزارت کار مدل جدیدی که سال‌های اخیر دنبال آن هستند طرح توسعه مشاغل خانگی از طریق توانمندسازی شاغلان خانگی در افزایش درآمد و تولید ثروت است.

وی افزود: سال گذشته طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سطح کشور با همکاری مشترک جهاددانشگاهی و وزارت کار آغاز شد تا این نهاد مجری توسعه مشاغل خانگی با پیش‌بینی اشتغال ۵۰ هزار نفر در سطح کشور به صورت آموزش، اتصال به بازار فروش را انجام دهد.

این مسئول ادامه داد: سهمیه استان زنجان ۱۸۰۰ نفر بوده که در حوزه دامداری رو به عنوان پایلوت در نظر گرفته و اگر نتیجه مثبت حاصل شود، توسعه در این زمینه اتفاق می‌افتد. در مدل جدید تلاش بر این است تا از طریق آموزش و توانمندسازی و کمک به افزایش فناوری در حوزه اشتغال خانگی درآمد واقعی فعالان حوزه افزایش یافته و اشتغال آن‌ها تثبیت شود.

جعفری تغییر مداوم قیمت نهاده‌های دامی را یکی از مشکلات اصلی از رسته دامداری عنوان کردو  گرفت: با آموزش می‌توان تولید خوراک دام را به فعالان این حوزه آموخت که علاوه‌بر تکمیل زنجیره تولید و کاهش هزینه‌ها، بی‌نیازی از واردات و درآمد را برای دامداران به همراه دارد.

مدیر اشتغال و کارآفرینی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی استان زنجان با بیان اینکه از طریق جلب مشارکت قرارگاه آبادانی سپاه از ژن چندقلوزایی نژاد افشار برای اصلاح نژاد دام‌ها استفاده می‌شود، یادآور شد: اشتغال خرد و خانگی یکی از روش‌های بسیار موثر در کاهش بیکاری و افزایش درآمد شهروندان است و همکاری چندین دستگاه با هم راندمان کاری را بالا می‌برد.

این مسئول خاطرنشان کرد: اداره کار به عنوان یک دستگاه هماهنگ‌کننده دراین حوزه عمل می‌کند اما موفقیت طرح توسعه مشاغل خانگی مستلزم همکاری دستگاه‌هایی از قبیل سازمان جهادکشاورزی، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است؛ همچنین شبکه بانکی نیز در تامین تسهیلات نقش مهمی دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha