در ابتدای این مراسم بهادر اسدی معاون توسعه حل اختلاف استان کردستان در خصوص اساسنامه وشیوه نامه ستادصبر وچگونگی تشکیل صلح یاران و هیاتهای صلح مطالبی را بیان داشت و اظهارکرد:جرایمی که قابلیت صلح و سازش دارند می تواند بصورت کدخدامنشی و ریش سفیدی و با استفاده از ظرفیت ماموستایان وافراد متنفذ محلات وبزرگان در مساجد منجر به ایجاد صلح و سازش و آشتی شده،موجب توسعه و ترویج فرهنگ آشتی و بخشش گردد و از افزایش ورود پرونده ها به دادگستری جلوگیری کند.
در ادامه رقیه فتاحی معاون دادستان مرکز استان در خصوص نحوه ارجاع پرونده ها به صلح یاران و هیاتهای صلح خاطرنشان ساخت : باتوجه به بافت اجتماعی و مذهبی مردم کردستان می توان از وجود افراد و اشخاص بومی و مذهبی در ایجاد بخشش و رضایت و آشتی بهره برد.
وی افزود : از جمله در خصوص احوال شخصیه اهل تسنن مانند بحث ارث و وصیت و بحث طلاق ثلاثه که در بین مردم کردستان متداول می باشد و خود این مسئله موجب افزایش قابل توجهی از پرونده های دادگستری ها در سطح استان نیز گردیده است .
در پایان این مراسم نیز هیاتهای صلح در مساجد نی که متشکل از امامان جماعت و هیئت امناهای آن می باشد،نظرات و دیدگاه های خود را در خصوص تشکیل هیات های صلح بیان نموده و از راه و روش منجر به آشتی و صلح و سازش استقبال نمودند.
انتهای پیام
نظرات