مجتبی داوری در گفتوگو با ایسنا، افزود: در سالهای اخیر دست فروشان در سطح شهر ساماندهی شدهاند و گاراژی واقع در روبروی خیابان عارف به دست فروشانی که از روستا به شهر مراجعه میکنند، اختصاص داده شده است.
وی با بیان اینکه حدود ۹۸ درصد بانوان و آقایانی که از روستاها محصولات خود را برای فروش به شهر ملایر می آورند، در این مکان جمع می شوند، اظهارکرد: برای ساماندهی دستفروشان جلسات متعددی برگزار شده است.
داوری تصریح کرد: ایجاد روز بازارها در شهر ملایر یک فرایند زمان بر بوده و باید زمین مناسب و مکان لازم برای این کار اختصاص داده شده، همچنین دستورالعمل های لازم برای اشخاصی که در این بازارها به فروش محصولات خود میپردازند، باید تدوین و برای آنها ساعت کار تعریف شود.
معاون خدمات شهری شهرداری ملایر درباره افرادی که در کنار خیابان شهید وفایی روبروی انبار غله، به فروش طیور زنده و ذبح غیرقانونی آن میپردازند، گفت: این کار علاوه بر ایجاد سد معبر، صحنه زنندهای را ایجاد میکند و همچنین باعث انتقال بیماریهای شایع بین انسان و طیور و آلودگی محیط میشود.
داوری با تاکید بر اینکه رفع مشکل سد معبر آن برعهده ماست، افزود: اما جابجایی و تجمیع افرادی که کنار خیابان اقدام به فروش طیور و ذبح غیرقانونی میکنند نیازمند همکاری دامپزشکی و شبکه بهداشت و درمان نیز هست تا با جلوگیری از این عمل، مکان مناسبی به فعالیت این افراد اختصاص داده شود.
انتهای پیام
نظرات