• دوشنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۰ / ۱۵:۲۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1400092217306
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل خبرداد:

فعالیت ۲۷۰ کارگاه و استخر پرورش ماهی در استان اردبیل

فعالیت ۲۷۰ کارگاه و استخر پرورش ماهی در استان اردبیل

ایسنا/اردبیل مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: در حال حاضر ۲۷۰ کارگاه و استخر پرورش ماهی با ظرفیت تولید سالانه نزدیک به ۹ میلیون قطعه تحت پوشش و نظارت بهداشتی مستمر این اداره کل قرار دارد.

بهلول تکلوی ۲۲ آذر در جریان سفر به شهرستان مشکین‌شهر با اعلام این خبر افزود: استان اردبیل به جهت کوهستانی بودن منطقه و وجود چشمه‌ها، سدها، آبگیرها و رودخانه‌های فراوان از استان‌های غیر ساحلی مستعد، مطرح و با ظرفیت بالا در تولیدات آبزی‌پروری کشور است.

این مسئول بازنگری در برنامه‌ها و هماهنگی در جهت ایجاد زیرساخت‌های لازم و حمایت از فعالیت‌های نوین آبزی‌پروری در راستای ارتقاء این صنعت تاکید کرده و بر آمادگی کامل دامپزشکی در خدمات‌رسانی به صاحبان این صنایع به‌عنوان تولیدکنندگان پروتئین دامی تاکید کرد.

مدیرکل دامپزشکی استان بازار پسندی و کیفیت خوب بچه‌ماهی و تخم چشم زده در این مرکز تکثیر را مایه دلگرمی برای فعالان پرورش ماهی عنوان کرد و گفت: این مرکز علاوه بر تأمین بچه‌ماهی و تخم چشم زده موردنیاز استان، مازاد آن را به استان‌های دیگر نیز صادر می‌کند تا پرورش دهندگان از تمام ظرفیت مزرعه خود استفاده کنند.

تکلوی با تاکید بر اینکه رسیدگی به مسائل و مشکلات بهره‌برداران دامپزشکی و تلاش برای رفع موانع تولید از طریق مراقبت‌های بهداشتی و پیشگیری از بیماری‌ها در حوزه‌های مختلف فعالیت از وظایف ذاتی دامپزشکی است خاطرنشان کرد: این پایش‌ها و مراقبت‌های بهداشتی امسال نیز با جدیت تمام ادامه می‌یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha