احمد تشکینی، در نشست طرح آمایش صنعتی، معدنی و تجاری، اظهار کرد: کار ما در امتداد سند آمایش ملی است که سازمان برنامهوبودجه طی سال گذشته ابلاغ کرده است.
وی ادامه داد: روی کاغذ برای هر استان به تفکیک شهرستان میخواهیم برنامهریزی مشخص کنیم.
تشکینی افزود: نکته دوم اینکه فرآیند اجرایی که ما انجام میدهیم در مؤسسه مطالعات بهعنوان نماینده وزارتخانه با سازمانهای صمت استانی در ارتباط هستیم که محوریت ما و صمت استانی هستیم.
رئیس مؤسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی کشور عنوان کرد: برای تمام نمایندگان مجلس نامه ارسال کردیم که چنین کاری میخواهیم انجام دهیم، پتانسیلها و ظرفیتهای حوزه انتخابی خودتان را به ما بدهید.
وی افزود: در زمینه خود صنعت دو کار اصلی انجام میدهیم، یکی اینکه در هر استان به تفکیک شهرستانها پتانسیلها و ظرفیتهای بالقوه را احصا میکنیم و بعد از اتمام فاز اول، فاز دوم را آغاز کردیم که شامل این میشد که براساس آن پتانسیلها و ظرفیتها چه طرحها و پروژههایی در حوزههای صنعت، معدن، بازرگانی داخلی و تجارت خارجی در لرستان به تفکیک شهرستانها میتوان عملیاتی و اجرایی کرد.
رئیس مؤسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی کشور، تصریح کرد: برنامهریزی چند زیرمجموعه شامل طرحهای نیمهتمام بالای ۶۰ درصد توسعه، فعالیتهای جدیدی که امکان رقابتپذیری در استان و شهرستان را دارند، احیا معادن، توسعه زیرساختها و شهرکهای صنعتی در دستور کار است.
وی بیان کرد: فاز دوم برای حدود ۱۲ استان نهایی شده و تا پایان ماه این چارچوب را برای کل استانها نهایی میکنیم، دنبال این هستیم که مقداری جلوی فشارهای غیرکارشناسی در استانها و شهرستانها را بگیریم.
انتهای پیام
نظرات