• پنجشنبه / ۱۸ آذر ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400091813939
  • خبرنگار : 71402

مجلس نمایندگان آمریکا تصویب کرد؛

ممنوعیت ورود کالاهای تولیدی از سین‌کیانگ چین به آمریکا

ممنوعیت ورود کالاهای تولیدی از سین‌کیانگ چین به آمریکا

مجلس نمایندگان آمریکا لایحه‌ای را به تصویب رساند که به موجب آن واردات از منطقه سین‌کیانگ چین به علت نگرانی بابت کار اجباری ممنوع می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این جزو سه لایحه‌ای است که با حمایت اکثریتی قانونگذاران آمریکایی مواجه شد و در شرایطی صورت گرفت که واشنگتن همچنان با آنچه نوع برخورد چین با اقلیت مسلمان اویغور می‌خواند، مقابله می‌کند.   ‌

مجلس نمایندگان آمریکا با ۴۲۸ رای موافق و یک رای مخالف، از "قانون پیشگیری از کار اجباری اویغور" حمایت کرد. این لایحه برای تبدیل شدن به قانون، باید ابتدا در صحن سنا رای بیاورد و بعد برای امضا به دست جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا برسد.   

لایحه اویغورها یک «فرض ابطال‌پذیر» ایجاد می‌کند که همه کالاهای تولیدی در سین‌کیانگ، با کار اجباری تهیه شده‌اند. آمریکا، دولت چین را به ایجاد شبکه‌ای گسترده‌ از اردوگاه‌های بازداشت اویغورها و دیگر گروه‌های مسلمان در سین‌کیانگ متهم می‌کند. چین اما سوءرفتارها در سین‌کیانگ را رد می‌کند.

جمهوری‌خواهان آمریکایی، کاخ سفید بایدن و دموکرات‌های کنگره را به دست دست کردن بر سر این لایحه متهم کرده‌اند چون دستورالعمل انرژی تجدیدپذیر این رئیس‌جمهوری را پیچیده می‌کند. سین‌کیانگ بسیاری از قطعات مورد نیاز پنل‌های خورشیدی جهان را تامین می‌کند. کاخ سفید و دموکرات‌های کنگره اما تعلل خودشان را رد می‌کنند.

همچنین دولت بایدن دوشنبه با اشاره به آنچه "قساوت‌های" حقوق بشری چین خواند، از بایکوت دیپلماتیک المپیک زمستانی ۲۰۲۲ پکن خبر داد.

مجلس نمایندگان آمریکا که تحت کنترل دموکرات‌هاست، همچنین چهارشنبه دو لایحه مرتبط دیگر با چین و حقوق بشر را به تصویب رساند. یکی از لوایح با ۴۲۸ رای موافق و بدون مخالف به تصویب رسید، ادعا می‌کند که کمیته بین‌المللی المپیک تعهدات حقوق بشری خودش را با همکاری با دولت چین نقض کرده است.

همچنین لایحه‌ دیگری با ۴۲۷ رای موافق و یک رای مخالف به تصویب رسید و آنچه را که "نسل‌کشی و جنایت‌ علیه بشریت" علیه اویغورها و سایر گروه‌های اقلیت مذهبی و قومی از سوی چین خواند، محکوم کرده و خواستار اقدام در سازمان ملل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha