• چهارشنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۰ / ۱۸:۰۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400091713671

سرپرست معاونت بهداشت علوم پزشکی شیراز:

کرونا تاکنون در فارس ۷۲۹۹ قربانی گرفته است

کرونا تاکنون در فارس ۷۲۹۹ قربانی گرفته است

ایسنا/فارس سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد که از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون، هفت هزار و ۲۹۹ بیمار بر اثر ابتلا به کروناویروس جان باخته‌اند.

دکتر عباس رضائیان‌زاده چهارشنبه ۱۷ آذر با حضور در استودیو سلامت فارس و اعلام تازه ترین آمارهای مربوط به کروناویروس در فارس، گفت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، یک میلیون و ۷۷۷ هزار و ۵۸۸ تست کرونا شامل یک میلیون و ۵۱۶ هزار و ۹۲۳ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۴۴۳ هزار و ۳۹۲ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.

او افزود: همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» تاکنون، ۲۶۰ هزار و ۶۶۵ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۶۰ هزار و ۶۶۹ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۵۰۴ هزار و ۶۱ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین از بهبودی ۴۹۳ هزار و ۶۲۹ نفر از ابتدا تاکنون خبر داد که از بیمارستان‌ها مرخص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده‌اند.

رضاییان‌زاده با بیان اینکه ۱۲۲ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند، عنوان کرد: هم اکنون ۸۰۷ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستان‌های فارس بستری هستند که از این تعداد، ۱۱۲ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

او در ادامه با اعلام جان باختن ۵ هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی روز گذشته تاکنون، مجموع جانباختگان ناشی از کووید۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون را هفت هزار و ۲۹۹ نفر اعلام کرد.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه مجموع تزریق واکسن کرونا در فارس به پنج میلیون و ۹۶۷ هزار و ۹۲۰ دُز رسیده است، اعلام کرد: با تلاش مدافعان سلامت حوزه بهداشت در شهرستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تاکنون سه میلیون و ۱۷۹ هزار و ۳۳۲ دُز اول واکسن کرونا و دو میلیون و ۷۸۸ هزار و ۵۸۸ دُز دوم واکسن کرونا به جمعیت هدف در فارس تزریق شده است.

رضاییان‌زاده با تاکید به اهمیت واکسیناسیون در کنار رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در پیشگیری از ابتلا به کروناویروس، ادامه داد: افراد بالای ۴۰ سالی که واکسن‌های سینوفارم، بهارات و کووایران برکت دریافت کرده‌اند، سه ماه پس از تزریق دُز دوم خود، برای دریافت دُز سوم، به مراکز تجمیعی واکسیناسیون سطح استان مراجعه کنند.

او با اشاره به مصوبات ستاد ملی کرونا در زمینه اجرای طرح محدودیت هوشمند در کشور، تاکید کرد: افرادی که واکسن نزده‌اند ممکن است برای دریافت خدمات و استفاده از امکانات و خدمات شهری دچار محدودیت شوند، بنابراین لازم است این افراد هر چه زودتر برای تزریق واکسن به مراکز واکسیناسیون سطح استان مراجعه کنند؛ همچنین افرادی که بر علیه کروناویروس واکسینه شده‌اند نیز با مراجعه به پایگاه salamat.gov.ir ضمن بررسی کارت واکسن کرونا، این کارت را دریافت و برای استفاده از خدمات شهری به همراه داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha