• چهارشنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۰ / ۱۴:۴۳
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1400091713476
  • خبرنگار : 50210

یک مسئول:

فضای کنونی پارک علم و فناوری استان مرکزی جوابگوی واحدهای فناور نیست

فضای کنونی پارک علم و فناوری استان مرکزی جوابگوی واحدهای فناور نیست

ایسنا/مرکزی رییس پارک علم و فناوری استان مرکزی گفت: فضای کنونی پارک علم و فناوری استان مرکزی جوابگوی واحدهای فناور نیست.

دکتر محمد رفیعی ۱۷ آذرماه در آیین رونمایی از محصولات فناور و دانش بنیان شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان مرکزی، با اشاره به فعالیت پارک علم و فناوری از سال ۱۳۸۲ در اراک، به راه اندازی سایت جدید پارک از سال ۱۳۹۷ اشاره و اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ به نقطه ای رسیده ایم که سایت جوابگوی نیاز واحدهای فناور فعال نیست و تامین فضای لازم به دغدغه مجموعه پارک بدل شده است.

وی تصریح کرد: واحدهای فناور استان در همه عرصه ها از جمله ماشین آلات صنعتی، بایو تکنولوژی و نانو تکنولوژی  و .... فعالند و گروه های فناور، شرکت های نوپا و شرکت های رشد یافته در این مجموعه مستقر و فعال هستند.

رفیعی با بیان اینکه مرکز رشد جامع پارک در سال ۱۳۸۲ فعال شد و در حال حاضر ۱۰۰ واحد در مرکز فعالند، گفت: اولین دفتر مرکز رشد پارک سال ۱۳۸۹ در دانشگاه اراک آغاز به کار کرد و در سال ۹۶ دومین مرکز در دانشگاه صنعتی اراک استقرار یافت و در سال ۱۳۹۸ مرکز رشد تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی با مشارکت مرکز تحقیقات و آموزش سازمان جهاد کشاورزی استان مشغول به فعالیت شد.

وی با بیان اینکه مرکز توسعه نوآوری و فناوری در سال ۹۸ در پارک در ساختمان مرکز شهر آغاز به کار کرد، افزود: واحدهای فناوری شهرستان محلات با همکاری دانشگاه پیام نور استان و دفاتر مرکز رشد در دانشگاه فنی و حرفه ای استان و شرکت شهرک های صنعتی در سال ۹۹ راه اندازی شد و در همین سال به عنوان پساپارک، در کارخانه نوآوری آفتاب شرکت ماشین سازی اراک همکاری ها شکل گرفت.

رییس پارک علم و فناوری استان مرکزی تعداد واحدهای پذیرفته شده در پارک را ۹۵ واحد دانست و افزود: ۲۳۰ واحد فناور نیز در پارک و مراکز رشد وابسته مستقر هستند و ۱۳۵۰ نفر در این واحدهای فناور شاغلند. میزان درآمد واحدها از ۱۱۲ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۶ به ۱۳۰ میلیارد تومان رسیده و باید تحولی در این حوزه رقم بخورد، البته درآمد ارزی از ۲۴۹ هزار دلار به یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار در سال ۱۴۰۰ رسیده است.

وی تصریح کرد: تعداد محصولات فناور واحدها، از ۲۹۷ محصول در سال ۹۹ به ۳۲۰ محصول در سال جاری رسیده است.

رفیعی افزود: ۱۰۳ شرکت دانش بنیان در استان وجود دارد که رتبه نهم را در بین ۳۱ استان در این حوزه در اختیار داریم، البته کمیت اهمیت بالایی ندارد ولی در تلاشیم با افزایش تعداد شرکت ها جایگاه مناسبی را کسب کنیم.

رییس پارک علم و فناوری استان مرکزی با اشاره به اینکه پارک استان یکی از پارک هایی است که بیشترین میزان تسهیلات را به شرکت ها ارائه می دهد، گفت: از سال ۹۶ تاکنون ۱۰۰ دوره و کارگاه آموزشی برای شرکت ها برگزار شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha