• چهارشنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۰ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400091713268
  • خبرنگار : 71129

/به روز رسانی شده است/

رئیس ستاد مشترک ارتش هند در حادثه سقوط هلیکوپتر کشته شد

رئیس ستاد مشترک ارتش هند در حادثه سقوط هلیکوپتر کشته شد

نیروی هوایی هند امروز (چهارشنبه) تایید کرد، یک فروند هلیکوپتر ارتش این کشور حامل رئیس ستاد مشترک ارتش سقوط کرده است. وزیر دفاع این کشور نیز از کشته شدن رئیس ارتش در این حادثه خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، نیروی هوایی هند مرگ "بیپین راوات"، رئیس ستاد مشترک ارتش هند را در اثر سرنگونی بالگرد آن طی امروز چهارشنبه تایید کرد.

در بیانیه دفتر مطبوعاتی نیروی هوایی هند آمده است: با تاسف شدید به اطلاع می‌رسانیم مشخص شد که فاجعه امروز منجر به مرگ ژنرال راوات و مادهولیکا راوات همسرش و ۱۱ تن دیگر که در این هلی‌کوپتر بودند، منجر شده است.

خبرگزاری رویترز نیز به نقل از یک منبع دولتی گزارش داد، دست‌کم ۱۳ تن از مجموع ۱۴ سرنشین این بالگرد در این حادثه جان باختند.

اوایل امروز رسانه‌های هند گزارش کردند که یک فروند هلیکوپتر ارتش هند سقوط کرده و عملیات جستجو و نجات آغاز شده است.

نیروی هوایی هند در توییتی نوشت:‌ تحقیقات در ارتباط با این سانحه هوایی در دست انجام است. هلیکوپتر Mi-۱۷V۵ نیروی هوایی هند حامل "بیپین راوات"، رئیس ستاد مشترک ارتش هند امروز در نزدیکی "کونور" در تامیل نادو سقوط کرد.

در این توئیت آمده است که رئیس ۶۳ ساله ستاد مشترک با هلی کوپتر Mi-۱۷V۵ ساخت روسیه سفر می‌کرد که "امروز با حادثه‌ای در نزدیکی کونور، تامیل نادو مواجه شد."

راوات اولین رئیس ستاد دفاعی هند بود، سمتی که دولت هند در سال ۲۰۱۹ ایجاد کرد.

یک افسر ارشد ارتش به خبرگزاری فرانسه گفت که راوات و همسرش همراه با سایر افسران در هواپیما بودند و به دانشکده ستاد خدمات دفاعی می‌رفتند.

ویدئوهایی که در کانال های خبری هند پخش شد، یک لاشه آتشین را در محل سقوط هواپیما در یک منطقه جنگلی انبوه در نزدیکی دانشکده در منطقه نیلگیریس نشان داد.

راوات از یک خانواده نظامی بود که چندین نسل در نیروهای مسلح هند خدمت کرده‌اند. ژنرال که چهار دهه خدمت پشت سر خود دارد، فرماندهی نیروها را در کشمیر تحت کنترل هند و در امتداد خط کنترل واقعی در مرز چین برعهده داشت. او با کاهش شورش در مرز شمال شرقی هند و نظارت بر عملیات ضد شورش فرامرزی در همسایگی میانمار شناخته می‌شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha