• چهارشنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1400091713068
  • منبع : نمایندگی اردبیل

" پیرمردها نمی میرند" در جشنواره جاده ابریشم چین

" پیرمردها نمی میرند" در جشنواره جاده ابریشم چین

ایسنا/اردبیل هشتمین جشنواره جاده ابریشم از تاریخ 8 تا 12 دسامبر (17 تا 22 آذر ماه) در شهر فوژو کشور چین برگزار خواهد شد و فیلم "پیرمردها نمی میرند" در تازه ترین حضور بین المللی خود در بخش پانورامای این جشنواره به نمایش در خواهد آمد.

"پیرمردها نمی میرند" در اولین حضور جهانی خود موفق به دریافت جایزه "روح آسیا" از جشنواره توکیو 2019 شده بود و ماه گذشته نیز موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم جشنواره شانتیی در فرانسه شد. پس از حضور در نوزدهمین دوره جشنواره اینورنس اسکاتلند در ماه گذشته، جشنواره جاده ابریشم پانزدهمین حضور این فیلم در جشنواره های بین المللی است.

هشتمین جشنواره جاده ابریشم از تاریخ 8 تا 12 دسامبر (17 تا 22 آذر ماه) در شهر فوژو کشور چین برگزار خواهد شد و فیلم "پیرمردها نمی میرند" به نویسندگی و کارگردانی رضا جمالی و تهیه کنندگی مشترک وی و سلمان عباسی در تازه ترین حضور بین المللی خود در بخش پانورامای این جشنواره به نمایش در خواهد آمد.

" پیرمردها نمی میرند " اولین فیلم بلند رضا جمالی با بازی نادر مهدی لو، حمدا… سلیمی، ندا حق شناس و سلمان عباسی ست. داستان فیلم درباره روستایی بکر و خوش آب و هوا ست که سال‌هاست در آن کسی نمرده است. حال که اکثر اهالی پیر و ناتوان شده اند، تصمیم می گیرند با خودکشی مرگ را به روستا بیاورند.

پخش بین المللی فیلم "پیرمردها نمی میرند" به عهده پرشیا فیلم به مدیریت علی قاسمی ست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha