حسین مصطفی پور، از اجرای طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در استان گیلان خبر داد و اظهار کرد: این طرح در یک بستر سامانه ای تحت عنوان «سامانه امید» تهیه شده تا دستگاه های اجرایی و خدماتی وظایف خودشان را در حوزه مدیریا بیماری کرونا بدانند و از هرگونه اقدام موازی و مغابر با پروتکل های بهداشتی جلوگیری شود.
وی هدف از اجرای طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا را همزیستی مسالمت آمیز شهروندان با کرونا و صیانت از سلامت آنان دانست؛ به نحوی که زندگی روزمره و معیشتشان آسیب نبیند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان در گفت وگوی ویژه خبری شبکه باران، از اجرای طرح مذکور در پنج مرحله خبر داد و خاطرنشان کرد: این طرح در سه حوزه خدمت گیرندگان، خدمت دهندگان و محیط خدمت تعریف شده است.
مصطفی پور، دستگاه های اجرایی، حمل و نقل درون شهری، واحدها و فعالیت های مرتبط با صنوف(تالار و باشگاه و فروشگاه زنجیره ای و اقامتگاه و...)، حمل و نقل برون شهری و مراکز علمی و آموزشی را پنج مرحله اجرای طرح دانست و عنوان کرد: حدفاصل هر مرحله یک هفته است.
وی با بیان اینکه دستورالعمل های اجرایی برای دستگاه ها و صاحبان صنوف از نظر رعایت پروتکل های بهداشتی مشخص شده است، گفت: سامانه هوشمند امید تلاش می کند تا سلامت مردم حفظ شود و در عین حال به زندگی مردم خدشه وارد نشود لذا در این راستا بازرسان سلامت محیط کار را در نظر گرفتیم تا در صورت عدم اجرای دستورالعمل ها از سوی کارمندان و صاحبان مشاغل برخودهای اداری و صنفی را اعمال کنند.
جانشین ستاد کرونای گیلان، از اخطار تا پلمب یک ماهه صنوف متخلف خبر داد و بیان کرد: طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا از ۲۱ آذر سال جاری آغاز می شود و امیدواریم دستگاه ها و صاحبان صنوف جدیت لازم را داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات