سرهنگ محمدعلی آدینهلو در رابطه با ماجرای دستگیری فیشینگکاران، اظهار کرد: در پی وصول شکوائیه یکی از شهروندان زنجانی به پلیس فتا مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی که موضوع برای شناسایی و دستگیری عاملان جرم در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.
وی در رابطه با روش کلاهبرداری فیشنگکاران، افزود: برابر اظهارات شاکی و بررسیهای فنی، مشخص شد متهمان با طراحی ربات تلگرامی و هدایت کاربران به درگاه بانکی جعلی هدایت کرده و پس از دریافت اطلاعات حساب آنان، اقدام به برداشت وجه از حساب بهصورت غیرمجاز میکنند.
این مسئول با بیان اینکه با بررسیهای فنی و شیوه شگردهای خاص پلیسی سه متهم در استانهای مختلف مورد شناسایی قرار گرفت، تصریح کرد: با هماهنگی قضایی، همه ادلههای دخیل در ارتکاب بزه کشف و به پلیس فتای استان زنجان منتقل شدند.
رئیس پلیس فتای استان با بیان اینکه در بازجوییهای اولیه متهمان منکر هرگونه بزه ارتکابی میشدند ولی پس از مواجه شدن با مستندات و مدارک جمعآوری شده از سوی کارشناسان به جرم خود اعتراف کردند، گفت: موضوع برای شناسایی و دستگیری عاملان جرم در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.
آدینهلو به شهروندان زنجانی توصیه کرد: فریب برخی از پیامها و آگهیهای تبلیغات منتشر شده در فضای مجازی بالاخص کانالها و گروهها که با وعده تخفیف ویژه و قیمتهایی باور نکردنی در خصوص بسته اینترنت و شارژ سیم کارت اعتباری، در صدد کلاهبرداری هستند را نخورند و از سایت اینترنتی اپراتورهای تلفن همراه خود اقدام به دریافت بسته اینترنت و شارژ کنند.
وی با تاکید بر اینکه شهروندان به هیچ وجه به لینکهای ارسالی در کانالها و شبکههای اجتماعی با عنوان ثبتنام و دریافت اینترنت رایگان همراه، اعتماد و اطمینان نکنند، خاطرنشان کرد: کاربران در صورت نیاز به مشاوره یا گزارش موارد مجرمانه در فضای مجازی میتوانند مراتب را از طریق شماره ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری اطلاع دهند.
انتهای پیام
نظرات