• دوشنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۰ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1400091511603
  • خبرنگار : 50349

برکت دارایی‌ در بخشش آن به نیازمندان است

برکت دارایی‌ در بخشش آن به نیازمندان است

ایسنا/قم در آستانه فصل سرما، خیّر جوان قمی ۵۰ میلیون تومان برای خرید مسکن خانواده محسنین کمک کرد.

سید محمد رضا میره‌ای، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان قم، با بیان اینکه یکی از خیران قمی با پرداخت کمک هزینه خرید مسکن، زمینه تأمین سرپناه برای یک خانواده طرح اکرام ایتام و محسنین تحت حمایت کمیته امداد را فراهم کرده‌است، بیان کرد: کارشناسان توسعه مشارکت‌های مردمی با مراجعه به محل کار این نیکوکار گرامی که مجهول ماندن هویتش را خواستار شده، ۵۰ میلیون تومان کمک این خیر را به عنوان کمک هزینه خرید مسکن یکی از خانواده‌های محسنین تحت حمایت را دریافت کردند.

میره‌ای با بیان اینکه این خیّر معتقد است اموالی که خداوند به ما عطا کرده، نزد ما امانت است اظهار کرد: وی برکت دارایی‌ها و اموالش را در بخشش آن به نیازمندان می‌داند.

معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان قم، با بیان اینکه مردم به ویژه نیازمندان به‌دلیل گران شدن خانه و رهن و اجاره در فشار هستند خواستار کمک‌های بیشتر خیران برای تأمین سرپناه افراد بی بضاعت شد.

میره‌ای در پایان گفت: شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۹۵۲۰۹۵۲ و شماره حساب ۰۱۷۰۰۰۷۰۰۰۰۰۴ با کد شناسه ۳۳۲۲۶۳ نزد بانک ملی برای همین کار خداپسندانه در نظر گرفته شده و خیرین گرامی می‌توانند از این طریق کمک‌های خود را اعطا کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha