محمد اسلامی اظهار کرد: این هنرمندان در رشتههای پتهدوزی، گیوه و گلیمبافی، میناکاری، فیروزهکوبی، قلمزنی روی مس و سفالگری مشغول به فعالیت هستند که در دوران شیوع کرونا دچار خسارت شدهاند.
مدیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان زرند افزود: پرداخت تسهیلات به مشاغل آسیبدیده از کرونا یکی از اقداماتی است که در دستور کار دولت قرار گرفته که خوشبختانه شهرستان زرند در این زمینه سرآمد بوده است.
وی با بیان اینکه با وجود همه مشکلات اقتصادی اقدامات مهمی در حوزه صنایعدستی شهرستان زرند انجام شده است عنوان کرد: احیای گیوهبافی و گلیم روستای شبعجره و همچنین ایجاد کارگاههای مختلف صنایعدستی از جمله این اقدامات است.
اسلامی با اشاره به برگزاری جشنوارههای مختلف گردشگری در شهرستان زرند بیان کرد: با برگزاری این جشنوارهها گردشگران به سوی این شهرستان سوق پیدا میکنند و بازار صنایعدستی هنرمندان نیز فعال میشود.
به گزارش ایسنا، اسلامی با بیان اینکه صنایعدستی و هنرهایسنتی از شاخصترین هنرهای بومی و فرهنگی مردم به شمار میرود و از اهمیت زیادی برخوردار است خاطرنشان کرد: صنایعدستی از دیرباز عامل ایجاد اشتغال و درآمد برای مردم در مناطق روستایی و عشایری شهرستان زرند بوده که خوشبختانه این روند رو به افزایش است.
انتهای پیام
نظرات