• یکشنبه / ۱۴ آذر ۱۴۰۰ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1400091410802
  • منبع : نمایندگی سمنان

کاشت‌ بذر و نهال در ۱۰ هزار هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی استان سمنان

کاشت‌ بذر و نهال در ۱۰ هزار هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی استان سمنان

ایسنا/سمنان سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان، از پویش کاشت‌ نهال و بذر در ۱۰ هزار هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی استان کویری سمنان خبر داد.

 محمد حمیدی، ۱۴ آذر در آیین پویش مردمی کاشت بذر و نهال در عرصه های منابع طبیعی در استان، اظهار کرد: اجرای نهال‌کاری و ایجاد پارک جنگلی در بحث جذابیت و زیباسازی فضای شهری و همچنین تامین هوای پاک، بسیار تاثیر گذار است.

وی با بیان اینکه استان سمنان استانی کویری است و در حاشیه کویر قرار دارد، گفت: تغییر و تحول اقلیم، تاثیر بسیاری بر خاک و سطح خاک گذاشته و افزایش بیابان‌ها را به همراه دارد که اجرای طرح‌های نهالکاری از این دست، به تثبیت خاک و بیابان زدایی کمک شایانی خواهد کرد.

وی ادامه داد: پویش کاشت‌ نهال و بذر در ۱۰ هزار هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی استان با همکاری دهیاری ها، شوراهای اسلامی و شهرداری‌ها اجرایی خواهد شد.

حمیدی افزود: طرح پویش مردمی کاشت بذر و نهال در عرصه های منابع طبیعی استان سمنان با نام و یاد شهدای والا مقام ‌استان اجرایی خواهد شد.

وی عنوان کرد: امروز در شهر سمنان این‌ طرح آغاز و در ۳۶ هکتار از عرصه های منابع طبیعی در قالب پارک جنگلی کومش در اختیار شهرداری قرار گرفته و نهال کاری و بذر کاشت انجام می شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان تاکید کرد: در بحث نهال کاری و اجرای پارک، نیاز است تا از گونه های درخت مناسب استفاده شود تا مورد استفاده مطلوب شهروندان قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در صورت مهیا بودن شرایط آبی و خاکی، از درختانی غیر از گونه کاج و سرو برای ایجاد طروات بیشتر و لطافت بهتر در شهر استفاده شود تا جذابیت بیشتری ایجاد نماید.

حمیدی با تاکید بر این ‌مهم که نیاز است از درختان مُثمِر برای اجرای نهالکاری و پارک جنگلی استفاده شود، تصریح کرد: گونه های تزئینی نیز می‌تواند در بحث زیباسازی شهری در قالب پارک های جنگلی و فضای سبز بسیار تاثیرگذار باشد.

وی با بیان اینکه کشت و نگهداری درخت، باید به یک فرهنگ عامه تبدیل شود، اذعان داشت:می طلبد تا آحاد مردم در این طرح و پویش مردمی مشارکت داشته باشند و تحقق مطلوب این مهم مستلزم آگاهی بخشی و فرهنگ سازی در این است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان در پایان گفت: شهرداری‌ها و دهیاری‌ها با همکاری منابع طبیعی از ظرفیت های موجود استفاده کنند تا شاهد فرهنگ سازی و نهادینه شدن کاشت و نگهداری درخت در سطح استان باشیم‌.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha