به گزارش ایسنا، در این بازدید، تجهیزات، توانمندی ها و دستاوردهای شرکت های دانش بنیان و خلاق در حوزه فناوری های سلامت که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید شده و بازار آنها توسعه یافته است، به نمایش گذاشته شد.
کیت مولکولی زیستی برای تشخیص سمیت سلولی، دارو رسان پلیمری، دستگاه جداسازی سلول های خونی، مواد اولیه مهندسی بافت، پانسمان چشمی و پوستی، محصولات سلول درمانی نظیر ریکالرسل و رنیودرم سل بخشی از تجهیزات ارائه شده در این نمایشگاه به شمار میرود.
شرکتهای دانشبنیان و خلاق به ارائه سایر دستاوردهای پیشرفته نیز پرداختند. یکی از این تجهیزات دانشبنیان شبیه ساز جراحی لاپاروسکوپی و شبیه ساز بی حسی نخاعی سینا بود که امکان صادرات را نیز یافت.
به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، همچنین اقلام حوزه سلامت مانند عصاره آبی جفت، پانسمان های بندآورنده خون، پد جاذب، دستگاه گاما پزوب، سیستم کاشت حلزونی شنوایی برای ناشنوایان، توانبخشی از راه دور، ایمپلنت دندانی، میز تشریح مجازی شتاب دهنده خطی، اتاق کامل جراحی، دستگاه رادیولوژی دیجیتال و غیره از جمله محصولاتی است که در این نمایشگاه عرضه شده است.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای تحقق اقتصاد دانش بنیان و تجاری سازی محصولات، اقدام به حمایت از طراحی و تولید تجهیزات و ملزومات پزشکی کرده است. تولیداتی با فناوری پیشرفته که پیش از این از بازار جهانی با صرف هزینه زیاد تامین می شد، اما امروز تولیدکنندگان داخلی به این حوزه ورود کرده و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توانسته اند بخشی از نیازهای داخلی را تامین کنند.
انتهای پیام
نظرات