سرهنگ رهام رضایی اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی شهرستان ، حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه اتوبوس مشکوک و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.
وی ادامه داد: مأموران پلیس در بازرسی از این خودرو انواع کالاهای قاچاق(۲دستگاهLED به مارکLG ، ۶دستگاه دوچرخه به مارکBlKE و۱۰حلقه لاستیک در سایز های مختلف به مارکSEAM ) را کشف کردند.
فرمانده انتظامی کنگان با اشاره به دستگیری یک متهم(راننده) در این خصوص، افزود: برابر اعلام کارشناسان ارزش کالاهای مکشوفه، ۶۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.
سرهنگ رضایی با اشاره به اینکه قاچاق کالا پدیده ای است که از جهات گوناگون، حیات سالم اقتصادی و فرهنگی یک جامعه را تهدید می کند، تأکید کرد: پلیس با تمام توان و جدیت همواره آماده است با قاچاقچیان و مخلان نظم و امنیت اقتصادی مقابله کند و سامانه ۱۱۰ به صورت ۲۴ ساعته آماده دریافت گزارش و اخبار انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی شهروندان است.
انتهای پیام
نظرات