• چهارشنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400091007628
  • خبرنگار : 71516

جعجع: تأخیر در انتخابات پارلمانی "مرگ تدریجی لبنان" است

جعجع: تأخیر در انتخابات پارلمانی "مرگ تدریجی لبنان" است

رئیس حزب "القوات اللبنانیة" مدعی شد که حزب الله و همپیمانانش برای به تأخیر انداختن انتخابات پارلمانی تلاش می‌کنند و این اقدام لبنان را دچار مرگ تدریجی خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، سمیر جعجع، رئیس حزب القوات اللبنانیه در مصاحبه با رویترز مدعی شد: "حزب الله لبنان و همپیمانش جریان آزاد ملی که رهبری آن را میشل عون، رئیس‌جمهور لبنان بر عهده دارد برای به تأخیر انداختن انتخابات بهار ۲۰۲۲ یا کارشکنی در آن تلاش خواهند کرد چرا که تقریبا مطمئن هستند که در این انتخابات شکست می‌خورند."

وی افزود:" در وضعیت کنونی همانطور که می‌بینید نهادهای کشور روز به روز تحلیل می‌روند ادامه این وضعیت باعث تحلیل رفتن کل کشور می‌شود و این همان مرگی است که احتمالاً دچارش می‌شویم برای همین برگزاری انتخابات یک ضرورت جدی است و بیش از هر زمان دیگری یک روند استثنایی است."

سمیر جعجع در اشاره به فروپاشی وضعیت مالی لبنان که سازمان ملل اعلام کرده بود بحران باعث فقر ۸۰% مردم شده است، مدعی شد: "بدون انتخابات و در پارلمانی که حزب‌الله و هم پیمانانش در آن اکثریت را در اختیار دارند شاهد همین وضعیت و بدتر از آن خواهیم بود."

وی گفت: اگر ما امیدی هم به این داریم که لبنان وضعیتش با وضعیت کنونی فرق کند و روند جدیدی را برای نجات لبنان آغاز کنیم با همین انتخابات ممکن است. برای همین به تأخیر انداختن آن یا کارشکنی در این انتخابات قابل قبول نیست. مهمترین مسئله در حال حاضر انتخابات پارلمانی است تا شاهد اکثریت پارلمانی متفاوتی باشیم و گرنه اوضاع به همین صورت ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha