• سه‌شنبه / ۹ آذر ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400090906830
  • خبرنگار : 71214

دردسرهای واکسن برای مسافران در پروازهای خارجی

دردسرهای واکسن برای مسافران در پروازهای خارجی

در شرایطی که براساس آخرین پروتکل‌های بهداشتی، ارائه کارت واکسن برای سفرهای داخلی و خارجی الزامی شده، این مساله برای مسافران ایرانی عازم کشورهای خارجی دردسرهایی درست کرده است.

به گزارش ایسنا، از ابتدای آذرماه امسال براساس جدیدترین پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا همه مسافران برای انجام سفرهای داخلی و خارجی ملزم به ارائه کارت واکسن یا نهایتا تست پی سی آر در بازه‌های زمانی ۷۲ ساعته و ۹۶ ساعته (بسته به داخلی و خارجی بودن سفر) شده‌اند.

برهمین اساس مسافران در همه بخش‌های حمل و نقل هوایی، دریایی، زمینی و ریلی براساس کد ملی و سامانه‌ای که از سوی وزارت بهداشت در اختیار این بخش‌ها قرار گرفته رصد می‌شوند تا واکسینه شدن و نشدن آن‌ها چک شود و اگر مسافری هر دو دوز واکسن خود را دریافت نکرده باشد، مجبور است قبل از تهیه بلیت و انجام سفر تست PCR خود را با نتیجه منفی در بازه‌های زمانی ذکر شده، ارائه دهد.

 اما در این زمینه دردسرهایی برای مسافران در پروازهای خارجی به وجود آمده است. برخی مسافران ایرانی عازم کشورهای خارجی اعلام می‌کنند که سفارتخانه‌ها تنها با کارت واکسیناسیون آن هم از نوع آسترازنکا ویزا می‌دهند و از سوی دیگر مراکز واکسیناسیون برای مسافران خارج کشور تا ویزا نباشد، آسترازنکا تزریق نمی‌کنند.

در این میان تجار، دانشجویان و دیگر مسافران ایرانی خارج کشور سردرگم و بلاتکلیف مانده‌اند و نمی‌توانند چه کاری باید انجام دهند.

پیگیری‌های خبرنگار ایسنا از سازمان هواپیمایی کشوری نشان می‌دهد که کشورهای اروپایی عمدتا واکسن آسترازنکا از میان واکسن‌هایی که در ایران تزریق شده را قبول دارند و برخی کشورهای همسایه مانند ترکیه با واکسن سینوفارم اجازه ورود به مسافران ایرانی را می‌دهند.

البته برخی کشورها براساس توافق دوجانبه‌ای که با ایران داشته‌اند تسهیلات بهتری در این زمینه قائل شده‌اند. به عنوان مثال می‌توان به هند اشاره کرد که از سویی ایران واکسن بهارات هندوستان را نیز مورد تایید قرار داده و این کشور نیز به مسافران ایرانی حتی با واکسن برکت هم اجازه ورود می‌دهد.

حل این مشکل مسافران پروازهای خارجی و تسهیل سفرهای خارجی ایرانی‌ها منوط به انجام مذاکرات و توافق دو و چندجانبه بین ایران و دیگر کشورهاست که در حیطه وظایف وزارت امور خارجه و وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۹-۱۰ ۱۰:۲۱

اگر کسی قصد سفر به تر کیه یا کشورهای نزدیک رو داره با تزریق واکسن برکت امکان پذیر نیست چرا قبل از تزریق واکسن به مردم نگفتید که این مسلئه مشکل ساز نشه الان ما باید چیکار کنیم کی باید پاسخ گو باشه چرا انقدر برنا مه هاتون ضعیفه و دردسر میشه برای ملت

avatar
۱۴۰۰-۰۹-۱۰ ۱۰:۴۴

با زدن واکسن برکت میتوان به ترکیه مسافرت کرد.کی گفته نمیشه؟

avatar
۱۴۰۰-۰۹-۱۰ ۱۱:۴۲

چرا عجله کردن ازروز اول این بحث بودا

avatar
۱۴۰۰-۰۹-۱۰ ۲۱:۵۹

سلام من بخاطردودوز واکسن برکت وحتی دوز سوم آسترازنکا که تزریق نمودم بازهم 8روزقرنطینه شدم درکشورعمان وحدود20میلیون تومان هزینه شد،چرابه فکرمردم نیستید،خداازسرتان نگذرد

avatar
۱۴۰۰-۰۹-۱۱ ۱۷:۲۶

من هم قبول نمی کنم

avatar
۱۴۰۱-۰۱-۰۹ ۰۵:۰۹

بخاطر زدن واکسن برکت از پروازم به عمان جلوگیری کردند ۲۰ میلیون خسارت دیدم و اصلا برکت و هیچ کجا قبول ندارن آخه چرا باید واکسنی که تاییده جهانی نداره تزریق کنین واقعا گرفتار شدم خدا ازتون نگذره

avatar
۱۴۰۱-۰۲-۲۷ ۱۴:۰۹

بنده واکسن مرحله چهارم برای مسافرت آسترازینکا را در محمود آباد ( آمل ) زدم ولی در سامانه ثبت نشده بهکجا مراجعه بکنم در محمود آباد هم میگن سیستم یبول نمیکنه سخت گرفتارم راهنمایی کنی