• دوشنبه / ۸ آذر ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400090805831
  • خبرنگار : 71415

حمله ترامپ به مدیریت "ناکارآمد" جو بایدن در قبال همه گیری کرونا

حمله ترامپ به مدیریت "ناکارآمد" جو بایدن در قبال همه گیری کرونا

دونالد ترامپ در اظهاراتی به جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا از بابت آنچه که مدیریت "ناکارآمد" این جانشینش در ریاست جمهوری در قبال همه‌گیری کووید-۱۹ توصیف کرد، تاخت؛ انتقادی که به ‌رغم گام‌های غلط خود ترامپ در این مورد که به کمپینش برای انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته میلادی آسیب زد، مطرح شده است.

به گزارش ایسنا،‌ به نقل از پایگاه بیزینس اینسایدر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا طی مصاحبه‌ای با شبکه فاکس بیزینس بیان کرد، امیدوار است بایدن در مقابله با ویروس کرونا که برای نزدیک به دو سال بحرانی در سلامت عمومی و دگرگونی اجتماعی در سراسر جهان ایجاد کرده است، موفق شود.

با این حال، این رئیس جمهور سابق آمریکا که در دوران ریاست جمهوری خود به دلیل کم اهمیت جلوه دادن شدت این ویروس به شدت مورد انتقاد قرار گرفت، به عملکرد بایدن حمله کرد.

ترامپ با به کارگیری مجدد لفظ تحریک آمیز "ویروس چینی" که همزمان با افزایش احساسات ضد آسیایی تبارها در رسانه‌های اجتماعی مطرح شد، اظهار کرد: ببین، من خواستار موفقیت بایدن در مواجهه با کل این مساله کووید یا آنطور که من صدایش می‌زنم، "ویروس چینی"، بودم.

وی ادامه داد: "من می‌خواستم او موفق شود. او کاملا ناموفق عمل کرده است. اتفاقی که افتاده یک فاجعه است. حالا دارد دوباره برمی‌گردد. فکر می‌کنم او در قبال کروناویروس عملکرد وحشتناکی داشته است."

این رئیس جمهور سابق آمریکا که این اظهارات را در مصاحبه‌ای تلفنی مطرح کرد، همچنین خاطرنشان کرد که در سال ۲۰۲۱ تعداد افراد بیشتری در آمریکا بر اثر ابتلای به کووید-۱۹ در مقایسه با سال ۲۰۲۰ جان خود را از دست داده‌اند، هر چند او به چالش‌هایی که سویه دلتای این ویروس برای سلامت عمومی جهانی در اوایل سال جاری میلادی ایجاد کرد، اشاره نکرد.

ترامپ همچنین به ابراز مجدد مخالفتش با اجباری ساختن واکسن کرونا که بایدن پس از مقاومت اولیه در برابر این تدبیر در اوایل ریاست جمهوری خود، قویاً از آن حمایت کرد، پرداخت.

رئیس جمهور سابق آمریکا گفت: "من خواستار این هستم که مردم بروند و این واکسن را دریافت کنند، اما نمی‌خواهم آن را برای آنها اجباری کنم."

دونالد ترامپ همچنین در ادامه این مصاحبه مدعی شد، اگر بخواهد در سال ۲۰۲۴ مجددا وارد رقابت انتخابات ریاست جمهوری شود، به راحتی در رقابت مقدماتی خواهد توانست نامزد ریاست جمهوری حزب جمهوریخواه شود.

او اظهار کرد: فکر می‌کنم اگر وارد این رقابت شوم، مجددا آن نامزدی را به دست می‌آورم. ببینید، من رای ۹۴ - ۹۵ درصدی دارم، حتی در کنفرانس اقدام سیاسی محافظه کاران(CPAC) من ۹۸ درصد محبوبیت داشتم. بنابراین اگر تصمیم به نامزدی مجدد برای ریاست جمهوری بگیرم، خیلی راحت آن را به دست می‌آورم.

وی افزود: بیشتر افراد گفته‌اند که اگر من بخواهم برای ریاست جمهوری نامزد شوم، وارد رقابت با من نخواهند شد بنابراین من فکر می‌کنم این خوب است.

این اظهارات ترامپ در حالی مطرح شدند که او هنوز رسما نامزدی‌اش برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ را اعلام نکرده است هر چند دست کم از ابتدای ریاست جمهوری جو بایدن به جلب توجه در قبال این موضوع پرداخته است. بایدن به صورت قطعی گفته که مایل است برای انتخابات ریاست جمهوری در سال ۲۰۲۴ اقدام کند.

ترامپ مشغول آزمودن وضعیت برای نامزدی بالقوه‌اش برای ریاست جمهوری بوده است. بر اساس یک یادداشت محرمانه که به دست رسانه پلتیکو رسید، تیم او از پنج ایالت کلیدی نظرسنجی به عمل آورده تا ارزیابی کنند که آیا بیشتر مایل به رای دادن به او هستند یا بایدن. جان دورمن از رسانه بیزینس اینسایدر گزارش داد، این ایالت‌ها شامل آریزونا، جورجیا، میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین که برتری سرنوشت سازی را به بایدن در کالج انتخاباتی ۲۰۲۰ دادند؛ نشان دادند که که ترامپ در هر یک از این پنج ایالت محل رقابت پیشتاز بوده است.

یک نظرسنجی ماه اکتبر که توسط دانشگاه کوئینیپیاک انجام شد نیز حاکی از حمایت قوی جمهوریخواهان از نامزدی بالقوه ترامپ برای ریاست جمهوری در سال ۲۰۲۴ بود. تقریباً ۸۰ درصد از جمهوری‌خواهان شرکت‌کننده در نظرسنجی گفتند که مایلند ترامپ در این انتخابات ریاست جمهوری نامزد شود که نسبت به آخرین نظرسنجی انجام شده از سوی کوئینیپیاک در این زمینه در ماه مه، ۱۲ درصد افزایش نشان داد.

در همین حال، طبق گزارش‌ها، متحدان و دستیاران نزدیک به ترامپ به او توصیه می‌کنند که از نامزدی مجدد برای ریاست جمهوری از ترس شکست مجددش در انتخابات خودداری کند.

از سوی دیگر دونالد ترامپ به واسطه توئیت منتشر شده از سوی لیز هرینگتون، سخنگویش، سیاستمداران ارشد و سردبیران رسانه‌های خبری را دعوت به چالش کرد تا در یک برنامه تلویزیونی ویژه با او درباره تقلب در انتخابات مناظره کنند.

ترامپ دراین بیانیه منتشر شده از طریق سخنگویش در توییتر نوشت: "اگر کسی می‌خواهد یک مناظره عمومی در مورد حقایق و نه داستانهای تخیلی برگزار شود، لطفاً به من اطلاع دهید. این یک امتیاز برای آن شبکه تلویزیونی خواهد بود."

ترامپ با وجود نام نبردن از کسانی که مایل به مناظره داشتن با آنها است اما در این بیانیه اشاره کرد که رهبران سازمان‌های خبری یا "سیاستمداران چپ افراطی که دروغ بزرگ واقعی را تداوم بخشیده‌اند" به چالش خواهد کشید.

ترامپ نوشت: این شامل کمیته غیرمنتخب شدیدا حزبگرای دموکرات‌ها می‌شود؛ کمیته‌ای که از کنکاش در مورد آنچه باعث اعتراضات ششم ژانویه شد یعنی نتایج جعلی انتخابات، خودداری می‌کند!

هیچ مدرکی دال بر وقوع تقلب گسترده انتخاباتی در انتخابات ۲۰۲۰ وجود ندارد و شکایت‌های تیم ترامپ مبنی بر وقوع تقلب در  فرآیند انتخابات در ایالت‌هایی از جمله جورجیا، میشیگان، نوادا و پنسیلوانیا شکست خورده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha