• دوشنبه / ۸ آذر ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400090805697
  • خبرنگار : 50176

معاون فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان:

تجمیع صنوف فرهنگی در قالب گذر فرهنگ و هنر یک ضرورت است

تجمیع صنوف فرهنگی در قالب گذر فرهنگ و هنر یک ضرورت است

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: این اداره کل به دنبال تجمیع صنوف فرهنگی است، اما این مهم به نگاه مدیریتی کلان و عزم جدی در حوزه مدیران شهری و استانی نیاز دارد.

رضا نیازی در دیدار با مدیرمسئول انتشارات پریسک خرم آباد هدف از این بازدیدها را شناخت و بررسی ظرفیت‌های استان و ساماندهی حوزه نشر عنوان کرد و افزود: در استان لرستان بالغ بر ۵۰ مجوز انتشارات صادر شده است که از این تعداد متأسفانه بنا به دلایل مختلف حدود ۲۰ انتشارات در حال فعالیت جدی هستند.

معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان افزود: شنیدن مشکلات نشر از زبان ناشران و مواردی که مد نظر آنان است و همچنین نیازها و خواسته‌هایی که از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان دارند و متقابلاً خواسته‌هایی که اداره کل از ناشران دارد می‌تواند به بهبود شرایط فعلی نشر استان کمک کند.

وی تصریح کرد: در زمان شیوع ویروس کرونا دفاتر نشر آسیب فراوانی دیدند، که دریافت تسهیلات کم‌بهره برای این قشر فرهنگی از جامعه تا حدودی می‌تواند این آسیب‌ها را جبران کند.  

نیازی همچنین با تاکید بر اینکه «تجمیع صنوف فرهنگی در قالب گذر فرهنگ و هنر یک ضرورت است» اضافه کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان به دنبال تجمیع صنوف فرهنگی است،  اما این مهم به نگاه مدیریتی کلان و عزم جدی در حوزه مدیران شهری و استانی نیاز دارد.

معاون فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان ادامه داد: در طول دهه گذشته متاسفانه موضوع کتاب‌سازی خیلی پر رنگ بوده است و انتظارات بسیاری دانشگاه‌ها از دانشجویان و استادان موجب شده بسیاری از تحقیقات صورت گرفته بدون بررسی های لازم در قالب کتاب ارائه شوند.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان افزود: در این خصوص لازم است دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در تعامل با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارشاد ساختار نظارتی ویژه ای را ایجاد کنند.

مدیر مسئول انتشارات پریسک نیز در این بازدید گفت: اهالی فرهنگ، نویسندگان و مؤلفین که تولیدکننده اصلی و محوری کتاب هستند، باید در حوزه نشر دخیل باشند و از تجربیات آنان استفاده شود.

امین رجبیان افزود: تعامل میان ناشران و مؤلفان حرفه‌ای و باسابقه در جهت ارتقا کیفی آثار و جلوگیری از کتاب‌سازی می‌تواند مؤثر واقع شود.

این ناشر لرستانی سپس گفت: بعد از چاپ کتاب تازه ماجرا آغاز می‌شود و تا زمانی که برنامه‌های رونمایی، معرفی اثر و جلسات نقد و بررسی جامع برای کتاب نداشته باشیم، حرکت مثبت فرهنگی در جهت تولید کتاب انجام نداده‌ایم.

رجبیان افزود: شایسته است اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در زمینه برگزاری جلسات هم‌اندیشی و نقد و بررسی که به ابتکار مؤلفین و ناشرین برگزار می‌شود مشارکت بیشتری داشته و فضای مناسب را برای ایجاد تعاملات فرهنگی از این دست در اختیار اهالی فرهنگ قرار دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha