• دوشنبه / ۸ آذر ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۷
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400090805685
  • خبرنگار : 50250

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد:

واکسن‌هراسی موجب افزایش ابتلا به کرونا و موارد فوتی می‌شود

واکسن‌هراسی موجب افزایش ابتلا به کرونا و موارد فوتی می‌شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی، شروع موج ششم بیماری کرونا و تهدید جدی سلامت و جان خود و عزیزمان را در پی خواهد داشت، هرگونه واکسن‌هراسی و عادی‌انگاری موجب افزایش موارد ابتلا و فوتی‌های ناشی از کرونا می‌شود.

مجید شیرانی در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: هم اکنون ۱۲۵ بیمار مثبت قطعی و مشکوک به بیماری کرونا در مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند که از این تعداد ۸۸ نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ نتایج آزمایشات برای رد یا تایید بیماریشان هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه تاکنون ۱۷۲۹ بر اثر ابتلا به بیماری کرونا در چهارمحال و بختیاری جان خود را از دست داده‌اند، گفت: در حال حاضر ۱۵ بیمار با شرایط بحرانی و حال عمومی نسبتاً بد در بخش‌های مراقبت ویژه مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند.

وی در خصوص آخرین وضعیت رنگ‌بندی کرونایی در استان، عنوان کرد: هم‌اکنون به لحاظ میزان شیوع بیماری کرونا، وضعیت شهرستان‌های اردل، بروجن، بن، شهرکرد، لردگان، کیار، سامان و فارسان زرد و وضعیت شهرستان های کوهرنگ و خانمیرزا آبی است.

شیرانی افزود: کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی، شروع موج ششم بیماری کرونا و تهدید جدی سلامت و جان خود و عزیزمان را در پی خواهد داشت، در حال حاضر انجام واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی موثرترین راه مقابله با بیماری کرونا است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اینکه وضعیت شیوع بیماری کرونا بسیار شکننده است و هرگونه واکسن‌هراسی و عادی‌انگاری موجب افزایش موارد ابتلا و فوتی‌های ناشی از کرونا می‌شود، خاطرنشان کرد: خطر گرفتاری در نوسانات کرونا از جانب کسانی خواهد بود که هنوز واکسیناسیون آنها کامل نشده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه روند شیوع بیماری کرونا در استان با ثبات و رو به کاهش است، همچنین در دو هفته گذشته کاهش تعداد موارد ابتلا به این بیماری چشمگیر بود.

شیرانی در پایان خاطرنشان کرد: میزان خطر پذیری چهارمحال و بختیاری در برابر کرونا تا حدودی کمتر شده است، اما باتوجه به مناسب بودن آمار واکسیناسیون و رسیدن به درجه‌ای از اطمینان در استان و آغاز بازگشایی‌ها در حوزه اماکن آموزشی، نگرانی‌ها از عادی‌انگاری و کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی از جانب کسانی که هنوز واکسیناسیون آن‌ها کامل نشده هم‌چنان باقی و این امر ممکن است، موجب افزایش گرفتاری و بروز نوساناتی در آینده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha