• شنبه / ۶ آذر ۱۴۰۰ / ۱۸:۱۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400090604508
  • خبرنگار : 50176

معاون استاندار لرستان تاکید کرد:

ترغیب عمومی جهت افزایش سطح واکسیناسیون/ واکسینه شدن ناوگان حمل‌ونقل و سرویس مدارس

ترغیب عمومی جهت افزایش سطح واکسیناسیون/ واکسینه شدن ناوگان حمل‌ونقل و سرویس مدارس

ایسنا/لرستان معاون استاندار لرستان بر ترغیب عمومی جهت افزایش سطح واکسیناسیون تأکید کرد.

محمود ثمینی در جلسه ستاد استانی مقابله با بیماری کرونا اظهار کرد: با توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و افزایش واکسیناسیون در سطح کشور و اتفاقات خوبی که در این زمینه به وقوع پیوسته است، وضعیت رنگ‌بندی شهرها در کشور متغیر شده و در استان لرستان نیز به تبع شرایط مطلوب‌تری ایجاد شده است.

نایب رئیس ستاد استانی مقابله با بیماری کرونا در خصوص رنگ‌بندی شهرستان‌های استان افزود: در لرستان شهرستان‌های کوهدشت و بروجرد وضعیت آبی است و شهرستان پل‌دختر از وضعیت قرمز به نارنجی و سایر شهرهای استان در وضعیت زرد قرار دارند و در مجموع وضعیت استان مناسب است.

ثمینی با اشاره به فصل سرما و ضرورت واکسیناسیون ادامه داد: لازم است در سطح استان از فرایند واکسیناسیون استقبال مناسبی صورت گیرد و این موضوع جدی‌تر گرفته شده و با توجه به شرایط خوبی که حاصل شده آن دسته از افرادی که تاکنون واکسن نزده‌اند حتماً نسبت به انجام واکسیناسیون اقدام کنند.

معاون استاندار با اشاره به موضوع بازگشایی مدارس گفت: خوشبختانه دانش‌آموزان تا حدود زیادی دز اول را تزریق کرده و در حال تزریق دوم هستند و لازم است فرهنگیان محترمی که تاکنون به دلایلی واکسیناسیون را انجام نداده‌اند اگر محدودیت پزشکی ندارند به این مهم عمل کنند تا با اپیدمی و شیوع بیماری مواجه نشویم.

ثمینی با تأکید بر ضرورت واکسینه شدن ناوگان حمل‌ونقل و سرویس مدارس بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مسیر خانه و مدرسه تأکید کرد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان در پایان با تأکید بر بحث نظارت بر فعالیت مدارس گفت: موضوع نظارت با جدیت در مدارس اعمال شده و تذکرات لازم به‌صورت مکتوب به آموزش‌وپرورش ارسال می‌شود و دستگاه تعلیم و تربیت موظف است در جهت رفع نواقص اقدام کند.

وی تصریح کرد: در صورت وجود نواقص در یک مرکز آموزشی آن مدرسه تعطیل خواهد شد زیرا سلامت دانش‌آموز و معلم در اولویت اول ماست و چنانچه پروتکل‌های بهداشتی رعایت نشده باشند از طرف ستاد استانی قابل پیگیری خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha