علی اصغر رضازاده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وجود مجتمع صنعتی فولاد اسفراین گفت: چندین صنعت بزرگ در ارتباط با فولاد که در واقع صنایع پایین دستی مجتمع فولاد اسفراین محسوب می شوند، در این استان راه اندازی شده و مشغول به کار هستند.
وی اظهارکرد: در حال حاضر توسط مجتمع صنعتی آذین فورج قطعات فورج و فولادی و توسط مجتمع شرکت فولاد کیمیای صبا نیز نیز شمش های فولادی آلیاژی تولید می کنند.
رضازاده افزود: در کنار این واحدهای تولیدی واحدهای تولیدی کوچک تر دیگری همچون تراشکاری دقیق، قطعه تراشی و ... نیز ایجاد شده است.
وی با تصریح بر اینکه در حال حاضر قسمت اعظم شمش های فولادی تولید شده در این استان خام فروشی می شود، ادامه داد: شمش های تولیدی یا به استان های دیگر ارسال و عملیات تکمیلی در آن استان ها انجام می شود که عملا ارزش افزوده چندانی عاید این استان نمی شود و یا اینکه به خارج از کشور صادر می شود.
این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از صنایع تکمیلی برای جلوگیری از خام فروشی شمش های فولادی، راه اندازی خط تولیدی نورد است.
وی تاکیدکرد: البته یکی از صنایع پایین دستی فعال در استان به دنبال راه اندازی این خط تولید است، که طرح را ارائه داده و طرح مذکور به بانک صنعت و معدن ارجاع شده اما هنوز تسهیلات مورد نیاز برای راه اندازی این واحد تولیدی اختصاص نیافته است.
معاون صنایع و معادن سازمان صمت خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در این استان، صنعتی که بتواند شمش های فولادی تولیدی را تبدیل به میلگرد کند، وجود ندارد و یکی از نیازهای استان است.
انتهای پیام
نظرات