• سه‌شنبه / ۲ آذر ۱۴۰۰ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400090201269
  • خبرنگار : 50405

یک فعال سیاسی اصولگرا:

انتقاداتی که از طرف مجلس نسبت به دولت مطرح می‌شود، نشان‌دهنده ضعف دولت نیست

انتقاداتی که از طرف مجلس نسبت به دولت مطرح می‌شود، نشان‌دهنده ضعف دولت نیست

ایسنا/خراسان رضوی یک فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه هنوز زمان کافی برای نقد اقدامات دولت نگذشته است، گفت: البته طبیعتا مجلس صلاحیت نقد اقدامات دولت را دارد و اگر نقدی هم از طرف مجلس به دولت وارد می‌شود، به معنای ناتوانی و ضعف دولت نیست.

مرتضی کامل‌نواب در گفت‌وگو با ایسنا بیان اینکه مجلس کماکان نگاهی مثبت به دولت دارد، اظهار کرد: در خصوص عدم رای اعتماد مجلس به دو وزیر پیشنهادی آموزش پرورش هم من فکر می‌کنم مجلس به وظیفه خود عمل کرده است، کما اینکه در مورد سایر وزرا ما دیدیم که رای اعتمادی که مجلس به آنان داد، در نوع خود ‌کم‌نظیر بود.

وی با بیان اینکه نمایندگان مجلس طبق استدلال‌های خود، هیچ کدام از دو وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را مناسب تصدی این وزارتخانه ندیدند، اضافه کرد: دولت هم برای معرفی این دو فرد استدلال‌های خود را داشت و بر تحول‌گرایی تاکید دارد و برای تحول به یک فرد جوان با رویکردی جدید نیاز است. اما به طور کلی نمی‌توان گفت عدم رای اعتماد مجلس به دو وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، نشان‌دهنده تقابل بین مجلس و دولت است، بلکه معتقدم مجلس در حال انجام وظیفه خود است و به دولت هم باید فرصت داد و پس از شکل گرفتن کامل ساختار جدید، کار دولت را ارزیابی کرد.

دبیرکل جبهه آرمان‌خواهان واقع‌بین در خصوص برخی از انتقاداتی که تعدادی از نمایندگان مجلس نسبت به دولت مطرح می‌کنند، عنوان کرد: مردم در حوزه‌های انتخابیه به نمایندگان خود مراجعه دارند و مشکلات و انتقادات خود را بیان می‌کنند، خود نمایندگان هم نگاهی انتقادی به برخی از مسائل دارند، اما من دامنه نارضایتی نمایندگان از اقدامات دولت را گسترده نمی‌بینم و معتقدم در تمام دوره‌ها تذکر به دولت از طرف مجلس، مرسوم است.

کامل‌نواب با بیان اینکه هنوز زمان کافی برای نقد اقدامات دولت نگذشته است، ادامه داد: البته طبیعتا مجلس صلاحیت نقد اقدامات دولت را دارد و اگر نقدی هم از طرف مجلس به دولت وارد می‌شود، به معنای ناتوانی و ضعف دولت نیست.

این فعال سیاسی اصولگرا در خصوص انتصابات فامیلی در دولت سیزدهم، با بیان اینکه نباید افراطی به این موضوع نگاه کرد، افزود: یعنی نباید گفت انتصاب افراد تنها به دلیل اینکه با برخی از مسئولین نسبت فامیلی دارند، نادرست است؛ چراکه در این صورت ممکن است ظرفیت‌های افراد شایسته‌ای را از دست بدهیم صرفا به خاطر اینکه با برخی از مقامات نسبت فامیلی دارند.

وی اضافه کرد: همچنین از طرفی دیگر نباید اجازه داد انتصابات فامیلی به یک کار مرسوم تبدیل شود، بلکه باید افراد صرف نظر از اینکه با مقام مسئولی نسبت فامیلی دارند یا نه، تنها بر اساس صلاحیت خود در سمتی منصوب شوند.

کامل‌نواب بیان کرد: من فکر می‌کنم اینکه مسئله انتصابات فامیلی در دولت سیزدهم تا این اندازه پررنگ شده است، تا حدی به دلیل این است که عده‌ای در پی مخدوش کردن تصویر این دولت هستند وگرنه مسئولیت‌های کلیدی عمدتا به چهره‌های مطرح و متخصص سپرده شده است و فکر می‌کنم چیزی که در مورد انتصابات فامیلی دولت سیزدهم در رسانه‌ها مطرح می‌شود، بسیار بیشتر از چیزی است که در واقعیت وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha