• سه‌شنبه / ۲ آذر ۱۴۰۰ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1400090201266
  • خبرنگار : 71443

بنت: اسرائیل در محاصره موشک های ایران است/ به هیچ توافقی با تهران پایبند نیستیم

بنت: اسرائیل در محاصره موشک های ایران است/ به هیچ توافقی با تهران پایبند نیستیم

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی ضد ایرانی گفت که هر توافقی با تهران حاصل شود، اسرائیل به آن متعهد نیست.

به گزارش ایسنا، نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز (سه شنبه) طی سخنرانی در کنفرانس امنیتی در دانشگاه ریشمن به تکرار ادعاهای خود علیه کشورمان پرداخت.

به نوشته روزنامه یدیعوت آحارونوت، بنت گفت: زمانی که من شش ماه پیش به دفتر نخست وزیری آمدم از حجم تفاوت ها میان لفاظی ها و اقدامات واقعی متحیر شدم. همواره گفته شده که اجازه نمی دهیم ایران به یک قدرت هسته ای تبدیل شود اما اکنون برنامه هسته ای این کشور در پیشرفته ترین وضعیت خود، بیش از هر زمان دیگری در گذشته قرار دارد. 

وی افزود: ایران در طول یک دهه گذشته با موشک و نیروهای شبه نظامی ما را محاصره کرده است. ایران از راه دور به ما آزار می رساند و به ما صدمه می زند.

وی که رژیم متبوعش تنها دارنده کلاهک هسته ای در منطقه به شمار می آید در ادامه به فعالیت های  هسته ای کشورمان اشاره کرد و مدعی شد: ما هرگز اجازه نمی دهیم که ایران به یک قدرت  هسته ای (کشور مجهز به تسلیحات هسته ای) تبدیل شود. هر ترافقی که با ایران حاصل شود، اسرائیل جزوی از آن نیست و به آن پایبند نخواهد بود.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین گفت که حتی اگر آمریکا به توافق هسته ای ٢٠١٥ با ایران بازگردد، اسرائیل "آزادی عمل" خود برای اقدام علیه ایران را حفظ خواهد کرد.

بنت ادامه داد: شرایط کنونی بسیار پیچیده است چراکه توافقاتی با بزرگترین متحدان اسرائیل صورت گرفته، حتی ممکن است مناقشاتی با این متحدان به وجود آید اما اگر بازگشت به توافق هسته ای اتفاق بیفتد ما با آن موافق نیستیم و به آن پایبند نخواهیم بود. برجام برای زیربنای دفاعی ما مثل یک قرص خواب بود و سبب شد که اسرائیل کمتر برای حمله آمادگی داشته باشد.

این مقام ارشد صهیونیستی در ادامه ادعاهای خصمانه خود گفت: اما اشتباهات گذشته را تکرار نخواهیم کرد؛ زمانی که توافق هسته ای ما را به خواب فرو برد. ما آزادی خود برای اقدام را حفظ خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۹-۰۲ ۱۱:۵۲

حرامزاده تروریست ما اگه میخواستیم سلاح هسته ای تولید کنیم تا حالا ساخته بودیم شما هم هیچ غلطی نمی تونستید انجام بدید.دوران رژیم جعلی و تروریست و کودک کش اسرائیل داره به پایان میرسه تاریخ انقضا تون نزدیکه.

avatar
۱۴۰۰-۰۹-۰۲ ۱۲:۲۹

شما بنت عزیز هر غلطی که می تونی بکنی بکن کارهایی را که بلد بودی کردی حالا نوبت ما ایرانیان است که گوش گیری کنیم ولی ما ادمهای نجیبی هستیم که شما نفس می کشید

avatar
۱۴۰۰-۰۹-۰۲ ۱۸:۵۳

کی میخواد باشما توافق کنه؟؟؟؟؟؟؟ دیوانه هستید شما 20سال دیگه رو نمیبینید. شماعقل دارید.؟ شما چشم دارید؟ فهم چطور دارید؟ اسراییل به سرعت نابود میشود. ان شالله

avatar
۱۴۰۰-۰۹-۰۲ ۲۳:۴۲

بدبختی گرفتش ، وای بحالتون!!!!

avatar
۱۴۰۰-۰۹-۰۲ ۲۳:۵۹

خوب می دونن ایران ابر قدرت نو ظهور است تمام زیر ساخت‌های سلاح‌های هسته‌ای را دارد که بسازد اما این کار را انجام نمی دهد چون بمب اتمی قدرت زا نیست اگر بودامریکاذلیل نمی شد در قبال ایران

avatar
۱۴۰۰-۰۹-۰۳ ۰۳:۴۴

شکسته نفسی می کند وبفکر ترور بزرگ افتاده وممکن است ترور کند

avatar
۱۴۰۰-۰۹-۰۳ ۰۸:۱۵

ما هم با شما عوضی های آشغال محاله توافق کنیم.نفرین خدا بر اسراییل ملعون