• سه‌شنبه / ۲ آذر ۱۴۰۰ / ۰۷:۳۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400090200966
  • خبرنگار : 71434

در اولین قرائت

کنست به لایحه محدودسازی مدت نخست‌وزیری رای مثبت داد

کنست به لایحه محدودسازی مدت نخست‌وزیری رای مثبت داد

کنست رژیم صهیونیستی(پارلمان) در اولین قرائت به لایحه‌ای رای داد که مدت تصدی پست نخست‌وزیری به شکل متوالی را به حداکثر هشت سال محدود می‌کند؛ لایحه‌ای که مخالفان آن را"شخصی" می‌دانند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، بنیامین نتانیاهو، رهبر اپوزیسیون ونخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی، پیش از آنکه در ژوئن گذشته توسط ائتلاف حاکم برکنار شود، به مدت ۱۵ سال، از جمله ۱۲ سال متوالی، نخست وزیر اسرائیل بود.

طبق این لایحه، هر فردی که نخست وزیر ‌شود حداکثر می‌تواند برای ۸ سال متوالی یا متناوب زمام نخست وزیری را به دست بگیرد و پس از طی این دوره نمی‌تواند بار دیگر نخست‌وزیر شود.

این لایحه عطف به ما سبق نشده و طبق آن، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر سابق این رژیم می‌تواند برای هشت سال دیگر هم نخست‌وزیر اسرائیل شود.

پیش از جلسه رای گیری، گدئون ساعر، وزیر دادگستری اسرائیل که این لایحه را ارائه کرده، گفت که "تداوم قدرت در دست یک نفر برای دموکراسی بد است."

متن لایحه باید در سه نوبت قرائت تصویب شود تا بتواند تبدیل به قانونی لازم الاجرا شود.

در اولین جلسه قرائت، ۶۶ نفر از ۱۲۰ نماینده کنست به این لایحه رای مثبت دادند.

مری رگو، یکی از اعضای حزب راست‌گرای لیکود، این قانون را "شخصی" می‌داند و معتقد است که هدف آن جلوگیری از بازگشت نتانیاهو به قدرت برخلاف میل مردم است.

نتانیاهو پیش از این بین سال‌های ۱۹۹۶ تا ۱۹۹۹ نخست‌وزیر بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha