فرشاد فتاحی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه سرشماری حیات وحش و پستانداران کرمانشاه از چند روز قبل آغاز شده و تا حدود یک ماه آینده ادامه دارد، گفت: در این سرشماری گونههای پستاندار بزرگ جثه گوشتخوار و گیاهخوار از جمله خرس، پلنگ، کفتار، شغال، روباه، کل و بز، قوچ و میش و آهو بررسی و پایش میشوند.
به گفته معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی محیط زیست استان کرمانشاه، این سرشماری در مناطق مختلف تحت مدیریت محیط زیست کرمانشاه شامل قراویز، زلهزرد، بیستون و ... انجام میشود.
فتاحی خاطرنشان کرد: در مناطقی که صخرههای خشن را داریم کل و بز بیشتر مشاهده میشود و مناطقی که حالت دشت و تپه ماهور دارد بیشتر زیستگاه گونههایی مانند قوچ و میش است.
معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی محیط زیست استان کرمانشاه عنوان کرد: نتایج سرشماریها در نهایت برای برنامهریزیهای حفاظتی از گونههای حیات وحش مورد تحلیل قرار میگیرد.
وی از نتایج رضایت بخش سرشماری سال گذشته نیز یاد کرد و افزود: بهبود وضعیت حیات وحش کرمانشاه حاصل فعالیتهای نظارتی و حفاظتی و همچنین بهبود فرهنگ مردم از نظر کاهش شکار و صید است.
فتاحی تاکید کرد: در جریان سرشماری، بررسی وضعیت بیماریهای احتمالی نظیر تب برفکی، طاعون نشخوارکنندگان کوچک و... نیز در برنامه است که خوشبختانه تاکنون موردی در کرمانشاه نداشتیم. البته پایش بیماریها تا اسفند ماه انجام میشود.
انتهای پیام
نظرات