• دوشنبه / ۱ آذر ۱۴۰۰ / ۰۱:۰۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400090100021
  • خبرنگار : 50176

مدیر مخابرات منطقه استان:

لرستان حداقل ۶۰۰ کیلومتر فیبرنوری نیاز دارد

لرستان حداقل ۶۰۰ کیلومتر فیبرنوری نیاز دارد

ایسنا/لرستان مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت: یکی‌از مطالبات ما از مجموعه وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات این است که ضعف استان را در بخش زیرساخت‌های فیبرنوری که حداقل ۶۰۰ کیلومتر است، از محل اعتبارات USO جبران کند.

نبی‌اله شمسی‌فر، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بحث افزایش سرانه فیبر نوری استان یکی از مواردی است که توسط مخابرات منطقه لرستان پیگیری می‌شود.

وی عنوان کرد: یکی‌از مطالبات ما از مجموعه وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات این است که ضعف لرستان را در بخش زیرساخت‌های فیبرنوری از محل اعتبارات USO جبران کند.

مدیر مخابرات منطقه لرستان بیان کرد: بیش‌از ۶۰۰ کیلومتر فیبرنوری مورد نیاز استان است که بتواند زیرساخت‌های خودش را در مناطق محروم و شهرستانی‌های که از حیث سرانه فیبرنوری وضعیت مناسبی ندارند جبران کند.

شمسی‌فر با اشاره به این‌که در استان تقریباً بالای ۴۰۰۰ کیلومتر فیبرنوری داریم که تلاش می‌کنیم این مقدار را افزایش دهیم، تصریح کرد: چهار شهرستان کوهدشت، دوره چگنی، رومشکان و پلدختر از نعمت فیبرنوری مخابرات استان محروم هستند، در حال حاضر پروژه فیبرنوری خرم‌آباد به پلدختر را از مسیر آزادراه به دهلیج در چهار قطعه تقسیم کردیم که سه قطعه آن اجرا شده و یک قطعه به خاطر تلاقی زیاد با خطوط انتقال نفت و گاز متوقف شده بود که طی ماه‌های گذشته توانستیم موافقت وزارت نفت و شرکت خطوط لوله نفت استان را جذب کرده و کار اجرایی را شروع کنیم.

مدیرمخابرات منطقه لرستان افزود: اگر حدفاصل بین روستای دهلیج و خوشاب که تقریباً ۲۷ کیلومتر است را تمام کنیم ارتباط شهرستان پلدختر را از این مسیر خواهیم داشت و می‌تواند پشتیبانی برای چهار شهرستان دوره، کوهدشت، رومشکان و پلدختر باشد.

وی ادامه داد: پروژه فیبرنوری بین ویسیان، معمولان و پلدختر از جاده قدیم را مناقصه کرده و به قرارگاه خاتم واگذار کردیم که امیدواریم طی هفته‌های جاری استارت کار زده شود.

شمسی‌فر تصریح کرد: احداث و تکمیل پروژه فیبرنوری خرم‌آباد به کوهدشت، در حدفاصل پل کشکان به کوهدشت نیز به قرارگاه خاتم واگذار شده و در حال حاضر یک پروژه دیگر از نورآباد به منطقه محروم سرکشتی به طول ۵۱ کیلومتر در حال اجرا داریم، بیش‌از ۲۰ کیلومتر آن اجرا شده و امیدواریم بتوانیم در مدت کوتاهی آن منطقه را نیز بهره‌مند کنیم.

مدیر مخابرات منطقه لرستان عنوان کرد: از وزارت ارتباطات تقاضا کردیم در احداث بیش‌از ۶۰۰ کیلومتر فیبر نوری به ما کمک کنند که بتوانیم این فاصله‌ها را حل کنیم که تقریباً با اجرای این مقدار فیبرنوری دیگر منطقه‌ای نداشته باشیم که از خدمات فیبرنوری بی‌بهره باشد.

وی عنوان کرد: ما در حوزه خدمات مشتریان و توجه به مشتری میزان رضایت مشتریان در منطقه لرستان از خدمات ما در حوزه تلفن ثابت بیش‌از ۸۵ درصد است، اما ما در سطح استان مشکلاتی داریم که یکی حجم بالای سرقت در استان بوده که نسبت به نُرم کشور مقداری بیشتر است.

شمسی‌فر بیان کرد: ما در حوزه مخابرات اقدامات پیشگیرانه‌ای را انجام دادیم ولی این کار صرفاً با حضور ما قابل کنترل نیست، البته این معضل دامن‌گیر بقیه دستگاه‌های خدماتی مانند آب، برق و گاز نیز هست، بنابراین نیاز است که ما تشکیک مساعی کنیم، بنابراین پیشنهاد دادیم با حضور دستگاه‌های ذی‌ربط و ذی‌صلاح و همچنین دستگاه‌های خدماتی کمیته‌ای تشکیل شود که بتوانیم برای کنترل این معضل هم‌افزایی داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha