• یکشنبه / ۳۰ آبان ۱۴۰۰ / ۲۳:۰۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400083023979
  • خبرنگار : 50232

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان خبر داد

ادامه امدادرسانی به آسیب‌دیدگان آبگرفتگی در شوشتر

ادامه امدادرسانی به آسیب‌دیدگان آبگرفتگی در شوشتر
عکس از آرشیو

ایسنا/خوزستان رئیس جمعیت هلال احمر شوشتر از ادامه امدادرسانی نجاتگران هلال احمر به آسیب‌دیدگان آبگرفتگی‌ها در پی بارندگی بامداد امروز خبر داد.

احمدعلی آهنگر شوشتری در جمع خبرنگاران با اشاره به توزیع یک هزار و ۵۰۰ پرس غذای گرم در مناطق آسیب‌دیده از آبگرفتگی‌ها با مشارکت اعضای جمعیت هلال احمر و گروه‌های جهادی، گفت: این غذاها با همکاری فرمانداری و شرکت‌های کشت و صنعت نیشکر امام خمینی(ره) و کارون تامین شد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: با توجه به اینکه آبگرفتگی در بخشی از شهرک علم الهدی فروکش کرده استف امدادرسانی و توزیع اقلام امدادی به بیش از ۶۰ خانوار ساکن در این منطقه آغاز شده است.

رئیس جمعیت هلال احمر شوشتر گفت: دو مرکز اسکان اضطراری نیز در مدرسه شهید امیدی واقع در منطقه گلزار و دبیرستان کشاورز واقع در شهرک علم الهدی آماده‌سازی و تجهیز شد که  پذیرش خانوارهای آسیب‌دیده در این مراکز در حال انجام است.

وی افزود: بازگشایی مسیر مسدودشده دفع آب‌های سطحی در این شهرک نیز با همکاری و تلاش تیم‌های هلال احمر، تیپ مخصوص ۴۵ تکاور ارتش، شهرداری، آبفا و راه و ترابری انجام شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha