• پنجشنبه / ۲۷ آبان ۱۴۰۰ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400082721481
  • خبرنگار : 50163

فرماندار ابهر تاکید کرد

استقبال سرمایه‌گذاران از حوزه صنعت در ابهر

استقبال سرمایه‌گذاران از حوزه صنعت در ابهر

ایسنا/زنجان فرماندار ابهر گفت: در حوزه صنعت، تاکنون سرمایه‌گذاری‌های خوبی انجام شده ولی در سایر حوزه‌ها سرمایه‌گذاری کم بوده و نیاز به حمایت دولت دارد.

وجیه‌الله نوروزی ظهر امروز (۲۷ آبان‌ماه) در جلسه شورای اداری شهرستان ابهر که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان نماینده رئیس جمهور در شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه ابهر دروازه ورود به تمدن شمال‌غرب کشور است، تصریح کرد: این شهرستان ۴۰۰ شهید گرانقدر را تقدیم انقلاب کرده است.

وی با بیان اینکه شهرستان ابهر دارای یک بخش، سه شهر و پنج دهستان و ۷۱ آبادی دارای سکنه با بیش ۱۵۱ هزار نفر جمعیت است، ادامه داد: ۱۴ درصد جمعیت استان را  ابهر در دل خود جای داده که از این مقدار ۸۳ درصد جمعیت آن شهری و ۱۷ درصد روستایی است.

فرمامدار ابهر نرخ باسوادی ابهر را ۹۹.۴ دهم درصد عنوان کرد که از این لحاظ جزو باسوادترین شهرستان‌های استان تلقی می‌شود، افزود: این شهرستان پتانسیل‌های بالایی برای سرمایه‌گذاری در زمینه‌های مختلف خصوصا کشاورزی، خدمات و صنعت دارد که در حوزه صنعت، تاکنون سرمایه‌گذاری‌های خوبی انجام شده ولی در سایر حوزه‌ها سرمایه‌گذاری کم بوده نیاز به حمایت دولت دارد.

وی با بیان اینکه  مردم این شهرستان در حوزه‌های مختلف مطالباتی دارند که برخی از آنها به منابع مالی و برخی دیگر نیز به دستورهای ویژه نیاز دارد که امیدواریم با نظر مساعد رئیس جمهور و هیئت دولت بخشی از این مطالبات مرتفع شود، بیان کرد: در حوزه راه و شهرسازی تخصیص اعتبار ملی برای تکمیل و بهره برداری ۱۸ کیلومتر از جاده احمدآباد- نیکویه- ابهر، روکش آسفالت روستاهای محروم شهرستان و به‌سازی بسیاری از مسیرها از جمله این مطالبات است. همچنین تکمیل پروژه ورزشی ابهر، تامین آب زراعی اراضی کشاورزی، اجرای پنج هزار هکتار آبیاری نوین، تقویت صندوق حمایت از بخش خصوصی، صدور مجوز الحاق ۱۳۰ هکتار از اراضی به محدوده صنعتی شهرستان، تکمیل پروژه چهار بانده کردن ابهر به سلطانیه از دیگر مطالبات شهرستان است.

امام جمعه شهرستان ابهر نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه توجه ویژه به حوزه‌های علمیه مورد تقاضای جدی است، زیرا واقعا از نظر امکانات و بودجه در تنگنا قرار دارند، تاکید کرد: کمک‌های دولت برای بیمه بقاع متبرکه قبلا انجام می‌شود که اگر تداوم یابد برای بیمه شدن خادمان این اماکن بسیار مطلوب خواهد بود.

حجت‌الاسلام سعید مرادپور با تاکید بر اینکه جلوی ایجاد صنایع آب بر در شهرستان ابهر گرفته شود، ادامه داد: این صنایع موجب تخریب محیط‌زیست و خشک شدن باغ‌ها می‌شود و به جای آن می‌توانیم صنایع پاک را در منطقه مستقر کنیم تا صنایع موجود را تکمیل کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha