• چهارشنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۸
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1400082620700
  • خبرنگار : 71452

دکتر طیبی:

مشکلات عمده کشور مربوط به حوزه فرهنگ یا به عبارتی، ناشی از بی‌فرهنگی است

مشکلات عمده کشور مربوط به حوزه فرهنگ یا به عبارتی، ناشی از بی‌فرهنگی است

رییس جهاد دانشگاهی در گردهمایی معاونان فرهنگی واحدهای این نهاد تأکید کرد: در طول چهار دهه عمر جهاد دانشگاهی، ساختارهای فرهنگی بسیار خوبی ایجاد شده است، اما باید تلاش کنیم تا کارهای کیفی و تأثیرگذار در سطح ملی انجام دهیم؛ زمانی که کار کیفی و تأثیرگذار انجام می‌دهیم، فضا برای مطرح کردن حرف‌ها و شنیده شدن حرف‌ها فراهم می‌شود.

به گزارش ایسنا، هشتاد و هفتمین گردهمایی (ششمین گردهمایی غیرحضوری) معاونان فرهنگی واحدهای جهاد دانشگاهی و رؤسای مراکز و سازمان‌های تخصصی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی سراسر کشور صبح امروز (۲۶ آبان ماه ۱۴۰۰) برگزار شد.

دکتر حمیدرضا طیبی،‌ رییس جهاد دانشگاهی در این گردهمایی تأکید کرد: همه می‌دانیم که مشکلات عمده کشور مربوط به حوزه فرهنگ یا به عبارتی، ناشی از بی‌فرهنگی است. اگر از عدم استفاده از دستاوردهای مختلف گله‌مند هستیم، این مشکل ناشی از همان بی‌فرهنگی است که گریبانگیر ما شده است.

دکتر طیبی تأکید کرد: در طول ۴۱ سال عمر جهاد دانشگاهی، ساختارهای فرهنگی بسیار خوبی در این نهاد ایجاد شده است، اما باید تلاش کنیم تا کارهای کیفی و تأثیرگذار در سطح ملی انجام دهیم. در حوزه فرهنگی، خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)، سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی با برگزاری مناظرات دانشجویی و سایر نهادها، وظایف خود را به خوبی انجام داده ‌اند و البته می‌توانند بهتر هم عمل کنند.

ضرورت پرداختن به فعالیت‌های کیفی و تأثیرگذار

رییس جهاد دانشگاهی افزود: باید تلاش کنیم فعالیت‌های خود را ارتقاء دهیم تا تأثیرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشد؛ زمانی که کار کیفی و تأثیرگذار انجام می‌دهیم، فضا برای مطرح کردن حرف‌ها و شنیده شدن حرف‌ها فراهم می‌شود.

دکتر طیبی خاطر نشان کرد: دانشجویان امروز از کارهای سنتی و معمولی استقبال نمی‌کنند و باید به سراغ فعالیت‌ها و برنامه‌های مورد علاقه جوانان برویم و این توانایی و ظرفیت در جهاد دانشگاهی وجود دارد. باید برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشیم تا تمام واحدهای جهاد دانشگاهی در سراسر کشور علاوه بر پرداختن به فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فناورانه، حضور و مشارکت جدی در فعالیت‌های فرهنگی داشته باشند.

رییس جهاد دانشگاهی با اشاره به موضوع مطرح‌شده در خصوص دانشجویان خارجی گفت: در حوزه دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در کشور، فعالیت خوبی صورت نمی‌گیرد و معتقدم باید به چند دانشگاه کشور مأموریت ملی داده شود تا برای اوقات فراغت دانشجویان خارجی، برنامه‌ریزی و الگویی ایجاد کنند.

دکتر طیبی افزود: جهاد دانشگاهی نیز این ظرفیت را دارد تا در این حوزه، نقش مؤثری ایفا کند. دانشجویان خارجی می‌توانند با فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در عرصه‌های مختلف آشنا شوند و اگر از استعداد و توانایی خوبی برخوردار باشند،‌حتی می‌توان از آنها در جهاد دانشگاهی نیز استفاده کرد.

توجه به توسعه اقتصادی دانش‌بنیان، زمینه‌ساز دستیابی نهادها به جایگاه شایسته در کشور

رییس جهاد دانشگاهی تأکید کرد: اداره دانش‌بنیان کشور و توجه به توسعه اقتصادی دانش‌بنیان اگر به مسئله اصلی کشور تبدیل نشود، جهاد دانشگاهی و سایر نهادهای مشابه نمی‌توانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند. امور و مسائل باید ذیل اقتصاد دانش‌بنیان تعریف شود و در این صورت، جهاد دانشگاهی می‌تواند جایگاه شایسته خود را پیدا کند. جهاد دانشگاهی به واقع جایگاه خوبی در میان مردم، مسئولین و نخبگان دارد؛ اما با توجه به این جایگاه، باید برای جهاد دانشگاهی، مأموریت نیز تعریف و از آن حمایت شود.

دکتر طیبی افزود: باید در داخل جهاد دانشگاهی به دنبال اجرای کارهای شاخص باشیم. در حوزه معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی نیز باید برنامه ملی خاص و تأثیرگذار تعریف شود و قطعاً از این برنامه‌ها حمایت خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha