• چهارشنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۰ / ۰۷:۲۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400082620140
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

بانوی کارآفرین زاهدانی از موفقیت خود در حوزه تراش سنگ‌های قیمتی می‌گوید

بانوی کارآفرین زاهدانی از موفقیت خود در حوزه تراش سنگ‌های قیمتی می‌گوید

ایسنا/سیستان و بلوچستان افسانه کامیاب کارآفرین موفق در حوزه مشاغل خانگی استان سیستان و بلوچستان با داشتن اراده و انگیزه مناسب توانسته است در حوزه تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی موفق شود.

این بانوی کارآفرین در گفت وگو با ایسنا بیان کرد: اولین آموزشگاه تخصصی تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی که تنها آموزشگاه آزاد در این رشته در استان بشمار می رود توسط وی راه اندازی شده است.

وی بیان کرد: از سال ۱۳۸۶ دوره های تراش سنگ را نزد بهترین استاد گذرانده‌ام بلافاصله وارد بازار کار شدم در آن زمان این شغل به صورت حرفه ای در زاهدان وجود نداشت و مردم هیچ شناختی از این حرفه و انواع سنگها نداشتند. توانستم با راه اندازی شرکتی در پارک علم و فناوری به صورت موزه زنده هم کار تولید انجام دهیم هم فضای نمایشگاهی از نمونه سنگ های مختلف استان و سایر نقاط کشور داشته باشیم که به شناخته شدن این حرفه بسیار کمک کرد.

بانوی کارآفرین زاهدانی از موفقیت خود در حوزه تراش سنگ‌های قیمتی می‌گوید

این فعال حوزه کارآفرینی با اشاره به اینکه بعد از راه اندازی آموزشگاه همکاری خود را با آموزش و پرورش آغاز کردیم با  آموزش رشته تراش سنگ های قیمتی در هنرستان دخترانه در حاشیه شهر زاهدان به لطف خدا امسال اولین گروه دانش آموزان از هنرستان فارغ التحصیل می شوند و می توانند وارد بازار کار شوند.

وی خاطر نشان کرد: با برگزاری دوره های مختلف در قالب تفاهم نامه با ارگانهای مثل استانداری، آموزش و پرورش و فنی حرفه ای توانستیم بیش از صد نفر از افراد علاقه مند را آموزش دهیم که  از این تعداد۲۰ نفر تا به امروز موفق شدند کسب و کار مستقل خود را راه بیندازند.

این بانوی فعال حوزه مشاغل خانگی در ادامه بیان کرد: تعدادی از افرادی که آموزش تراش سنگ را در مجموعه ما گذرانده بودند به کارگروه مشاغل خانگی معرفی کردیم و به امید خدا قرار هست اتفاق های خوبی هم در مسیر اشتغال این افراد صورت بگیرد تا بتوانند کارگاههای خانگی خود را راه‌اندازی کنند.

بانوی کارآفرین زاهدانی از موفقیت خود در حوزه تراش سنگ‌های قیمتی می‌گوید

کامیاب از جوانان درخواست کرد حتماً یک مهارت به صورت تخصصی و حرفه ایی یاد بگیرند، حتی اگر سرمایه نداشته باشند هنر این افراد سرمایه آنها می شود و می توانند از این طریق درآمدزایی کنند.

وی همچنین با اشاره به مشکلات فراوانی که در این مسیر داشته اند گفت: بزرگترین مشکل من گرفتن جواز کسب در این رشته بود چرا که یک خانم هستم و طبق قوانین این جواز به من تعلق نمی گیرد و باید یک مباشر آقا معرفی کنم و معرفی فردی مطمئن از هر لحاظ به عنوان مباشر کمی دشوار است.

وی افزود: از مسئولین تقاضای حمایت و پشتیبانی برای کسب و کار و اشتغال زایی جوانان را دارم همچنین با برداشتن قوانین دست و پا گیر بیمه می شود به کار آفرینان کمک کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha