• دوشنبه / ۲۴ آبان ۱۴۰۰ / ۱۸:۴۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400082419043
  • منبع : نمایندگی همدان

نزاع ۲ نوجوان در همدان منجر به قتل شد

نزاع ۲ نوجوان در همدان منجر به قتل شد

ایسنا/همدان پفرمانده انتظامی شهرستان همدان گفت: دو نوجوان ۱۶ و ۱۷ ساله که با هم رفیق و دوست بودند به علل نامعلومی با یکدیگر درگیر شدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ هادی نجفی، ادامه داد: قاتل با وارد کردن چند ضربه چاقو دوست خود را زخمی کرد که نوجوان مجروح به فوریت به بیمارستان منتقل شد اما به علت شدت جراحات خونریزی از جمله برخورد چاقو به ناحیه حساس بدن جان خود را از دست داد.

وی اضافه کرد: قاتل که پس از درگیری با این باور که دوستش زخمی شده است، بدون اطلاع از مرگ وی راهی خانه شد اما عوامل کلانتری شهر جورقان متهم را شناسایی، دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: پرونده متهم برای بررسی علل و عوامل بروز این قتل در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفته و جسد مقتول نیز تحویل پزشکی قانونی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۸-۲۴ ۱۹:۲۲

زیر 18 سال است قصاص در کار نیست مطابق قانون ماده 91 قانون جدید مجازات اسلامی مصوب سال 92